Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un hotel de şapte etaje din Eforie Nord se extinde! Cum va arăta noul proiect

ro

28 Feb, 2017 00:00 2970 Marime text
O societate ce dezvoltă un hotel în Eforie Nord a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa proiectul privind „Extindere şi modificări interioare la Hotel D+P+7E“, care se dezvoltă în Eforie Nord, pe lotul nr. 28 - Lotizarea Butnărescu. Potrivit proiectului, societatea SC Dami-Trans SRL, din Constanţa deţine în prezent o construcţie D+P+6-7E, cu destinaţia hotel. Beneficiarii proiectului, Stere Suflaru şi Adam Chere, doresc acum să extindă imobilul cu P+7E, pe latura de nord, realizând o cameră cu baie pe nivel, şi să transforme demisolul şi terasa circulabilă existente în spaţii de cazare.
 
Structura de rezistenţă a construcţiei este din cadre din beton armat şi planşee peste niveluri din beton armat turnate monolit. Extinderea propusă se va realiza, de asemenea, din cadre de beton armat, iar acoperişul va fi de tip terasă necirculabilă. Finisajele interioare vor fi: parchet în camere, gresie în rest, iar pereţii şi plafoanele, cu vopsea lavabilă.
 
Proiectul s-a întocmit la solicitarea beneficiarului, care doreşte să extindă imobilul existent cu P+7E, realizând o cameră şi o baie pe nivel. Conform documentului depus la APM, terenul are o suprafaţa de 454,64 mp, suprafaţa construită existentă este de 242,70 mp, iar cea desfăşurată este de 2.015,40 mp, suprafaţa construită propusă prin acest proiect fiind de 26,30 mp, iar cea desfăşurată propusă - 210,40 mp. În total, Procentul de a Terenului va fi de 59%, iar Coeficientul de Utilizare a Terenului, de 5,02.

Despre Dami-Trans SRL

Potrivit Registrului Comerţului, societatea Dami-Trans SRL a fost înfiinţată în 2006 şi are sediul social în Constanţa. Capitalul social este de 200 de lei, integral vărsat, deţinut în proporţii egale de Adam Chere şi Stere Suflaru, care deţin şi funcţia de administrator în societate. Societatea se ocupă cu activităţi de transporturi rutiere de mărfuri.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii