Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:07 10 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța. Arabesque va construi o nouă hală de depozitare

ro

28 Aug, 2020 00:00 1468 Marime text
  • Arabesque va construi o nouă hală de depozitare, în municipiul Constanța
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a emis decizia etapei de încadrare pentru un proiect imobiliar al firmei Arabesque SRL.
„Nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului”,  pentru proiectul: „hală depozitare parter”, propus a fi amplasat în județul Constanța, municipiul Constanța, B-dul Aurel Vlaicu, nr.171, titular fiind Arabesque SRL.  
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Amintim că la data de 8 noiembrie 2016, Primăria Constanţa a emis Autorizaţia de construire nr. 1726 pentru „Construire imobil parter - fast food“, care va fi ridicat la aceeaşi adresă unde funcţionează magazinul specializat în materiale de construcţii şi amenajări interioare. Actul emis de municipalitate este valabil 12 luni. Despre Arabesque SRL
Firma a fost înmatriculată în anul 1994 şi are sediul social în municipiul Galaţi, strada Timişului. Capitalul social subscris, de 14.005.000 de lei, integral vărsat, este compus din 1.000 de părţi sociale. Asociaţi Persoane Fizice în Arabesque SRL sunt Mircea Rapotan, Cezar-Virgil Rapotan, şi Angelica Rapotan.
Administratorul societăţii, care desfăşoară activităţi de comerţ cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare, este Cezar-Virgil Rapotan.

Citește și:

Arabesque dorește construirea unei noi hale de depozitare la Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii