Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou imobil „răsare“ în Mamaia Nord. Investitorul modifică proiectul pentru a mai amenaja un etaj (document)

ro

09 Oct, 2018 00:00 1091 Marime text
Societatea Pirates Home SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa un memoriu de prezentare pentru modificarea unui proiect în timpul execuţiei.
 
Este vorba de investiţia „Modificare proiect în timpul execuţiei, conf. AC 744 din data de 7 noiembrie 2016 - construire imobil locuinţe - S+P+5E şi împrejmuire prin supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafaţa construită desfăşurată”.
 
Construcţia este amplasată în zona Mamaia Nord, pe strada M7 nr. 18, oraşul Năvodari şi aparţine societăţii SC Pirates Home SRL, reprezentată de Silviu Gherghina şi Carmen Gherghina.
 
Proiectul presupune construirea unui imobil S+P+5E și împrejmuire, imobil locuinţe. Vor fi edificate 9 apartamente, cele de la etajele 4 şi 5 vor fi tip duplex. Subsolul clădirii are destinaţia de spaţiu tehnic. Imobilul va avea parcarea organizată în limita de proprietate,  zona verde şi loc de joacă pentru copii.
 
Structura de rezistenţă va fi realizată din beton armat cu planşee din beton armat peste fiecare dintre cele 7 niveluri. Acoperişul va fi în formă de terasă sau cu pante de scurgere a apelor pluviale. Finisajele interioare vor fi adaptate fiecărui imobil, în funcţie de destinaţia de exploatare, motiv pentru care acestea vor fi realizate din ciment rolat, parchet din lemn stratificat, faianţă şi gresie, tencuieli şi pardoseli speciale. Imobilul va avea 9 locuinţe, 5 locuri parcare; în subsol vor exista spaţii tehnice. De asemenea, vor fi amenajate un loc de joacă şi spaţii verzi.
 
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza memorandumul depus la APM Constanţa de Pirates Home SRL.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii