Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un imobil de pe strada Dezrobirii din Constanța, proprietatea KIBO Delice SRL, va fi modificat

ro

08 Feb, 2024 17:00 2461 Marime text
  • Imobilul de pe strada Dezrobirii nr. 101 din municipiul Constanţa, deținut de KIBO Delice SRL, va fi modificat.
  • Acoiat unic și administrator al societății este Maria Chirilă.
 
KIBO Delice SRL va modifica imobilul pe care îl deține pe strada Dezrobirii nr. 101 din municipiul Constanţa. În acest sens, societatea a solicitat și obținut de la Primăria Constanța autorizația de construire nr.111 din data de 7 februarie.
 
Actul constă în: Recompartimentare interioară imobil - unitate individuală și realizare scară către imobil superior - unitate individuală, fără afectarea coloanelor de instalații și de ventilații. Autorizația de construire este valabilă 24 de luni
 
 

Despre KIBO Delice SRL

 
 
Înfiinață în anul 2021, societatea are sediul social pe strada Dezrobirii, nr. 101, Spațiu Comercial din Constanța și se ocupă de
fabricarea biscuiților si pișcoturilor, fabricarea prăjiturilor și a produselor conservate de patiserie. Asociat unic și adminsitrator unic este Chirilă Maria.
 
În anul fisal 2022, socieatea cu 24 de angajați a declarat o cifră de afaceri de 3.671.099 lei și un profit de 1.381.620 lei.

SC KIBO DELICE SRL are înregistrate la OSIM două mărci: TUD SELF WASH și Sophie Patisserie, o cofetărie din municipiul Constanța. Sediul cofetăriei este pe strada Dezrobirii nr. 101 adică exact în clădirea în care are sediul și firma.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.

Citește și:

Cu acordul Primăriei Constanța: Navalex Plus SRL modifică imobilul de pe strada Bobâlna din Palazu Mare

Danadi SRL modifică două unități comerciale situate în Complexul Orizont din Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii