Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Danadi SRL modifică două unități comerciale situate în Complexul Orizont din Constanța

ro

07 Feb, 2024 10:22 954 Marime text
  1. Primăria Constanța a emis pentru Danadi SRL o autorizație de construire pentru modifcarea a două unități comerciale situate în Complexul Orizont din Constanța.
  2. Danadi SRL este controlată de asociatul unic Mădălin Mihai Ticu.
 
DANADI SRL modifică imobilul deținut pe strada Dispensarului nr. 18 din municipiul Constanța. Mai exact este vorba despre Complexul Comercial Orizont, Unitatea 84/2 + Unitatea 84/1/1.
 
În acest sens, societatea a solicitat și obținut de la Primăria Constanța autorizația de construire nr. 93 din data de 6 februarie 2024. Actul constă în „Recompartimentări și modificări interiore spațiu alimentație publică existent, modificări fațade, amplasare firmă luminoasă și reclamă fațadă, realizare acces secundar pentru marfă“.
 
 

Despre Danadi SRL

 
 
Danadi SRL a fost înființată în anul 1995 și are un capital social de 762.238 lei. Firma are sediul social în Mamaia, zona Cazino (rotiserie și cafenea), iar obiectul de activitate conform RECOM este – Restaurante. Danadi SRL deține în Mamaia restaurantul Casa Românească și Hotelul Splendid din stațiunea Mamaia.
 
Potrivit termene.ro, asociat unic și administrator al societății este Mădălin Mihai Ticu. În anul fiscal 2022, firma cu 116 angajați a declarat o cifră de afaceri de 17.523.169 lei și un profit net de 1.276.375 lei.
 
Potrivit platformei termene.ro, Mădălin Mihai Ticu este asociat și în societățile PNP & Danadi Impex SRL și Univers Galax Com SRL.
 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 

 
Citește și:

 
Cu acordul Primăriei Constanța: Un fost administrator în CA al RAJDP supraetajează o vilă turistică din Mamaia
 
Un teren din Agigea, județul Constanța va fi lotizat pentru constuirea mai multor case. Proprietarii așteaptă răspuns de la APM Constanța (DOCUMENT)
 
Salina Marea Neagră SRL, demersuri către APM Constanța pentru investiția de pe strada Dobrilă Eugeniu (DOCUMENT)


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii