Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:33 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bloc de zece etaje ridicat de SC Alcor Merchant SRL pe strada Unirii, supraetajat

ro

28 Jul, 2017 00:00 2467 Marime text
SC Alcor Merchant SRL a solicitat şi a obţinut, pe data de 26 iulie, de la Primăria Constanţa, Certificatul de urbanism nr. 2182, pentru supraetajarea unui bloc de locuinţe colective, de la S+P+10E la S+P+13E. Blocul este ridicat pe strada Unirii nr. 108A.

Despre Alcor Merchant SRL 

Potrivit Registrului Comerţului, consultat pe data de 27 iulie, Alcor Merchant SRL a fost înfiinţată în anul 2002. Firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Societatea este controlată de Constanza SRL - Societa' Fiduciaria, cu sediul în Italia, Treviso, cu 12 parţi sociale, 60% din capitalul social, Cristian Bârcă, născut pe 5.12.1967, în Constanţa, cu patru părţi sociale, 20% din capitalul social, şi Maurizio Piccin, născut pe 16.02.1957, în Veneto, Vittorio, Italia, cu patru parţi sociale, 20% din capitalul social. Maurizio Piccin este administratorul firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
Cristian Bârcă este asociat în: Alcor Investment SRL, Alcor West SRL, Core Energy SRL, Relax Estival SA, dar şi în câteva societăţi radiate: Hitcons SRL, Encore Serv SRL, Alcor Development SRL, Alcor Construct SRL.
 
La rândul său, Maurizio Piccin deţine acţiuni în FINIM Financiar Imobiliare SRL, Profi Vendors SRL, Total Financial Consulting SRL, Welchome SRL, dar şi în mai multe societăţi radiate: LA Fenice SRL, European Trading Company SRL, Eulabor SRL.

Citeşte şi:

157 de apartamente şi terasă verde pe acoperiş Cum va arăta Solaris Tower, complexul ridicat de afaceristul Cristian Bîrcă în Faleză Nord (galerie foto)

O firmă dă faliment, alta investeşte
Bloc de 18 etaje, ridicat de Cristian Bîrcă, în Faleză Nord (galerie foto)

Ti-a placut articolul?

Comentarii