Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un apart-hotel cu opt etaje se va ridica în Mamaia, pe malul lacului Siutghiol! Un nou aviz în favoarea investitorului

ro

21 Mar, 2017 00:00 4000 Marime text
Numărul imobilelor, hotelurilor sau pensiunilor care se ridică în staţiunea Mamaia şi în restul litoralului este mai mare pe zi ce trece. Fiecare petic de pământ este exploatat de investitori imobiliari ce ridică hoteluri şi blocuri de apartamente peste noapte.
 
În luna octombrie a anului trecut, un om de afaceri constănţean, Victor Sîmboteanu, obţinuse Certificatul de urbanism nr. 2941 de la Primăria Constanţa necesar proiectului „Construire imobil D+P+6+7+8E pentru apart-hotel şi împrejmuire“ în Mamaia, pe malul lacului Siutghiol.
 
Recent, Victor Sîmboteanu, titularul proiectului propus a se realiza în staţiunea Mamaia, vizavi de complexul Iaki, a anunţat publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa: nu este necesară parcurgerea procedurii privind impactul asupra mediului, şi nici a celorlalte etape din cadrul procedurilor de evaluare adecvate.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, strada Unirii nr. 23, zilnic, între orele 9.00 - 13.00, precum şi pe apmct.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii şi observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de cinci zile de la data publicării anunţului.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Victor Sîmboteanu este asociat în două societăţi comerciale din Constanţa: Disan Expert SRL, aflată în funcţiune, şi Hidro Cons SRL, firmă aflată în lichidare.
 
Investitorul Victor Sîmboteanu deţine societatea Disan Expert SRL împreună cu Constantin Berdilă, din anul 2003. Capitalul social al firmei este de 200 de lei, integral vărsat în 20 de părţi sociale, deţinute în mod egal de cei doi investitori. Conform codificării, firma desfăşoară „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii