Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transevren SRL va modifica Complexul Turistic Atena, din stațiunea Saturn

ro

12 Nov, 2021 00:00 1758 Marime text
  • Transevren SRL a depus documentația la APM Constanța
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul societății Transevren SRL.
 
Este vorba de „Supraetajare, extindere, construcții noi, amenajări și diversificare funcțiuni complex turistic Atena Saturn-Mangalia, Saturn, Complex Turistic Atena, Nr. Cadastral 106556” - propus a fi amplasat în municipiul Mangalia, stațiunea Saturn, Complex turistic Atena, nr. cadastral 106556, jud. Constanța.
 
Despre Transevren SRL
 
Firma a fost înființată în anul 1993, cu sediul social pe strada Caraiman, din municipiul Constanța. Asociat unic și administrator în firmă este Semira Omer. Conform Confidas.ro, Semira Omer mai este asociat și administrator în firmele Consens Company SRL, Falcon Travel SRL, Moment Travel SRL, Romital Hotel Investment SRL și la Săgeata SRL. În anul 2020, firma a raportat 85 de salariați, la o cifră de afaceri de 16.969.187 lei, cu un profit de 1.425.931 lei. Compania Transevren SRL a încheiat 71 contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.028.764,14 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și:
 
Primăria Cumpăna anunță traseu unic pentru Trans Tur și TranSEvren, care efectuează transport public de persoane între Constanța și Cumpăna


Proiect imobiliar futurist în Constanţa. Transevren SRL a solicitat aviz de la arhitectul-şef al municipiului (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii