Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:47 17 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sunrise Tours SRL vrea să ridice patru blocuri de 11 etaje pe bulevardul Mamaia. Detalii (document)

ro

10 Jan, 2019 00:00 1688 Marime text
Pe ordinea de zi a şedinţei Comisiei tehnice de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa, care se va întruni azi, se află şi solicitarea de emitere a certificatului de urbanism  privind construirea unui ansamblu de locuinţe colective pe bulevardul Mamaia nr. 296-296A. Beneficiar este societatea Sunrise Tours SRL.
 
Terenul în studiu are o suprafaţă de 9.626 mp şi cuprinde terenurile de la nr. 296 şi 296A. Vecinătăţile terenului sunt: la nord - proprietatea Uniunea Artiştilor Plastici, alee carosabilă, alee pietonală; la nord-est - alee pietonală, la est - alee carosabilă, la sud - proprietate Municipiului Constanţa, proprietate Ministerul Turismului, la vest - proprietate Municipiul Constanţa, proprietate Ministerul Turismului, proprietate privată, proprietate Uniunea Artiştilor Plastici.
 
Terenul intravilan în suprafaţă de 9.626 mp, situat pe bulevardul Mamaia nr. 296-296A, aparţine societăţii Sunrise Tours SRL şi are numărul cadastral 248507. În prezent, pe teren există construcţiile C10C16, în suprafaţă totală de 1.720 mp. Pentru aceste construcţii vor fi începute demersurile în vederea demolării, începând cu certificatul de urbanism de demolare, avize şi autorizările de demolare. Pe acest teren, investitorul propune construirea unui ansamblu de locuinţe colective, compus din patru blocuri de apartamente D+P+11 etaje. Ultimul nivel va fi ocupat de dormitoarele locuinţelor de tip duplex. De asemenea, investitorul anunţă şi amenajarea unui loc de joacă de circa 230 de mp, dar şi o suprafaţă verde de 350 mp. Prin proiect vor fi realizate 328 apartamente şi 394 de locuri de parcare.
 
Sunrise Tours SRL, în datele Registrului Comerţului
 
Firma a fost înmatriculată în anul 2001 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 2.000 de lei, integral vărsat, este compus din 200 de părţi sociale. Societatea este controlată de Ghiuri Zoe şi Ghiuri Dumitru, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care se ocupă de „alte activităţi recreative şi distractive“.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Zoe Ghiuri mai este asociată în Clever Brands International SRL, Crama Noblesse SRL, Intensiv Group SRL, Sorla Marketing & Distribution SRL, Underground Club SRL. La rândul său, Dumitru Ghiuri a mai deţinut parţi sociale în Bufet Siret SRL (radiată), Dados SRL (radiată), Intensiv Estival SRL (radiată). În anul 2015, firma a declarat o cifră de afaceri de 127.119 lei.
 
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta documentaţia depusă de Sunrise Tours SRL la Primăria Constanţa.
 
Citeşte şi:
 
Sunrise Tours SRL a vrut să supraetajeze blocul de pe strada Unirii. Ce răspuns a primit de la Primăria Constanţa
 
Patronii de la Sunrise Tours SRL, act important de la municipalitate pentru un bloc de şapte etaje, pe strada Unirii
 
Cum va arăta blocul ridicat de Sunrise Tours pe strada Unirii (document)
 
De la activităţi recreative şi distractive, la imobiliare Sunrise Tours SRL, investiţie într-un bloc pe strada Unirii

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii