Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:19 18 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum va arăta blocul ridicat de Sunrise Tours pe strada Unirii (document)

ro

06 Mar, 2017 00:00 1953 Marime text
Sunrise Tour SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil locuinţe S+P+3E+4E-7 retras cu spatii comerciale la parter şi organizare de şantier“, în vederea obţinerii acordului de mediu.
 
Pe terenul cu nr. cadastral 244889 se propune construirea unui imobil cu funcţiunea principală de locuire colectivă (apartamente cu 1-4 camere) având spaţii comerciale la parter, cu regim de înălţime S+P+3E+4E+7retrase. Suprafaţa terenului este de 1.741 mp. Sistemul constructiv pentru P + 3E + 4 E+7retras este alcătuit din stâlpi, diafragme, grinzi şi plăci din beton armat.
 
Printre finisajele interioare se numără: pardoseli, plinte, plafoane, placări ceramice, parchet din lemn, tencuială uscată+vopsea, placări din lemn sau similar Iemn, placare cu piatră naturală antiderapantă la scările exterioare şi interioare; tâmplărie exterioară şi interioară, tâmplărie din aluminiu, vitraj triplu termoizolant, tâmplărie interioară, uşi din lemn plin. În ceea ce priveşte finisajele exterioare, acestea vor consta în tencuială decorativă uscată, incluzând termosistem, finisaj cu tencuială albă pe plasă din fibră de sticlă, plăci ceramice şi din lemn, tencuială decorativă uscată pentru soclu incluzând termosistem extrudat.
 
Potrivit memoriului depus la APM Constanţa, parcela pe care se va realiza investiţia imobiliară are asigurate accesurile pietonale şi auto din cele trei străzi adiacente. Pentru locatari, se propune accesul pietonal principal din strada Muncel şi un acces secundar împreună cu accesul auto în parcajul de la subsol din strada Făgetului. Pentru spaţiile comerciale, se propune accesul din strada Unirii şi un acces de serviciu pentru aprovizionare din strada Făgetului. Staţionarea autovehiculelor se va face în afara circulaţiilor publice în parcajul prevăzut la subsolul imobilului (63 de locuri) şi pe cele 12 locuri supraterane accesibile din strada Făgetului.

Despre Sunrise Tours SRL 

Firma are sediul social în municipiul Constanţa. Înmatriculată în anul 2001, societatea are un capital social subscris de 2.000 de lei, integral vărsat, compus din 200 de părţi sociale. Asociaţii firmei sunt Zoe Ghiuri, născută pe 26.03.1975, în Stejaru, Tulcea, şi Dumitru Ghiuri, născut pe 17.09.1947, în Sarighioi Deal, Tulcea. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care se ocupă de „alte activităţi recreative şi distractive“. Potrivit Registrului Comerţului, Zoe Ghiuri mai este asociată în Clever Brands International SRL, Crama Noblesse SRL, Intensiv Group SRL, Sorla Marketing & Distribution SRL, Underground Club SRL. La rândul său, Dumitru Ghiuri deţine acţiuni în Bufet Siret SRL (radiată), Dados SRL (radiată), Intensiv Estival SRL (radiată). În anul 2015, firma cu un singur asociat a declarat o cifră de afaceri de 127.119 lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta proiectul depus la APM Constanţa de către Sunrise Tours SRL. 

Citeşte şi:  

De la activităţi recreative şi distractive, la imobiliare Sunrise Tours SRL, investiţie într-un bloc pe strada Unirii

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii