Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sunrise Tours SRL a vrut să supraetajeze blocul de pe strada Unirii. Ce răspuns a primit de la Primăria Constanţa

ro

24 Sep, 2018 00:00 2633 Marime text
SC Sunrise Tours SRL, firma care construieşte un bloc pe strada Unirii din municipiul Constanţa, a solicitat un document important de la autoritatea publică locală.
 
Pe data de 21 septembrie, municipalitatea a emis Certificatul de urbanism nr. 3627, care constă în „Modificare proiect autorizat cu AC nr. 646/30.05.2017 pentru «Construire imobil locuinţe S+P+3e-4e-7 etaj retras cu spaţii comerciale la parter şi organizare de şantier» prin supraetajare cu încă un nivel, o singură dată, în suprafaţă de maximum 20% din suprafaţa construită desfăşurată a clădirii, conform prevederilor Legii nr. 50/1991, numai după intabularea construcţiei la stadiul fizic autorizat premergător supraetajării“. Investiţia este realizată pe strada Unirii nr. 19B, municipiul Constanţa.
 
Reamintim că SC Sunrise Tours SRL a obţinut de la municipalitate, pe data de 30 mai, Certificatul de urbanism nr. 646 - „Construire imobil locuinţe s+p+3e-4e-7e retras cu spaţii comerciale la parter şi organizare de şantier.

Sunrise Tours SRL, în datele Registrului Comerţului

Firma a fost înmatriculată în anul 2001 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 2.000 de lei, integral vărsat, este compus din 200 de părţi sociale. Societatea este controlată de Ghiuri Zoe şi Ghiuri Dumitru, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care se ocupă de „alte activităţi recreative şi distractive“.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Zoe Ghiuri mai este asociată în Clever Brands International SRL, Crama Noblesse SRL, Intensiv Group SRL, Sorla Marketing & Distribution SRL, Underground Club SRL. La rândul său, Dumitru Ghiuri a mai deţinut parţi sociale în Bufet Siret SRL (radiată), Dados SRL (radiată), Intensiv Estival SRL (radiată). În anul 2015, firma a declarat o cifră de afaceri de 127.119 lei.
 
În luna martie 2017, Sunrise Tour SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil locuinţe S+P+3E+4E-7 retras cu spatii comerciale la parter şi organizare de şantier“, în vederea obţinerii acordului de mediu. Pe terenul cu nr. cadastral 244889 se propune construirea unui imobil cu funcţiunea principală de locuire colectivă (apartamente cu 1-4 camere) având spaţii comerciale la parter, cu regim de înălţime S+P+3E+4E--7 retras. Suprafaţa terenului este de 1.741 mp. Sistemul constructiv pentru P + 3E + 4 E-7retras este alcătuit din stâlpi, diafragme, grinzi şi plăci din beton armat. Printre finisajele interioare se numără: pardoseli, plinte, plafoane, placări ceramice, parchet din lemn, tencuială uscată+vopsea, placări din lemn sau similar Iemn, placare cu piatră naturală antiderapantă la scările exterioare şi interioare; tâmplărie exterioară şi interioară, tâmplărie din aluminiu, vitraj triplu termoizolant, tâmplărie interioară, uşi din lemn plin. În ceea ce priveşte finisajele exterioare, acestea vor consta în tencuială decorativă uscată, incluzând termosistem, finisaj cu tencuială albă pe plasă din fibră de sticlă, plăci ceramice şi din lemn, tencuială decorativă uscată pentru soclu incluzând termosistem extrudat.
 
Potrivit memoriului depus la APM Constanţa, parcela pe care se va realiza investiţia imobiliară are asigurate accesurile pietonale şi auto din cele trei străzi adiacente. Pentru locatari, se propune accesul pietonal principal din strada Muncel şi un acces secundar împreună cu accesul auto în parcajul de la subsol din strada Făgetului. Pentru spaţiile comerciale, se propune accesul din strada Unirii şi un acces de serviciu pentru aprovizionare din strada Făgetului. Staţionarea autovehiculelor se va face în afara circulaţiilor publice în parcajul prevăzut la subsolul imobilului (63 de locuri) şi pe cele 12 locuri supraterane accesibile din strada Făgetului.
 
Citeşte şi:
 
Patronii de la Sunrise Tours SRL, act important de la municipalitate pentru un bloc de şapte etaje, pe strada

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii