Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:59 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Strada Constantin Bobescu din municipiul Constanţa se îmbogăţeşte cu o clădire de trei etaje. Cine este investitorul

ro

13 Apr, 2019 00:00 2735 Marime text
Pe strada Constantin Bobescu din municipiul Constanţa va fi ridicat un bloc de trei etaje. Investitorul, SC Ivanov Rezidential SRL, a obţinut pe data de 11 aprilie, de la Primăria Constanţa, autorizaţia de construire nr. 537, care constă în „Construire imobil P+3e+M - locuinţe colective şi împrejmuire teren latura posterioară (8 apartamente cu 2 camere)“. Adresa investiţiei este strada Constantin Bobescu nr. 99 din municipiul Constanţa.
 
Reamintim că Primăria municipiului Constanţa a eliberat la data de 3 decembrie 2018 autorizaţia de construire cu numărul 1738, pentru SC Ivanov Rezidential SRL, în vederea modificării proiectului de construire a unui imobil din zona Baza RATC, unde firma a ridicat mai multe clădiri. Conform datelor furnizate de municipalitate, autorizaţia a fost eliberată pentru: modificare proiect autorizat cu AC nr.1014/26.07.2017 „Construire imobil P+2E+M - locuinţe colective şi împrejmuire teren - 8 unităţi locative şi 8 locuri parcare la sol în incinta proprietăţii“, prin supraetajare cu pod circulabil în limita a 20% din suprafaţa construită desfăşurată, amenajări interioare, modificări faţade - intrare în legalitate“. Imobilul este situat pe strada Niculae Kirculescu nr. 49, Constanţa.
 
Autorizaţia de construire a fost eliberată pe numele societăţii Ivanov Rezidential SRL, dar şi pe numele Mitu Aurelia şi Mihai, Popiţanu Cătălin şi Magda, Cadar Laurenţiu Cătălin, Ignăţencu Cătălina şi Laurenţiu, Dumitru Mărioara, Cadîr Sadan şi Erchin, Negraia Adrian Eugen. Nu este primul imobil din zonă care aparţine de societăţii respective. Societatea Ivanov Rezidential SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului, în vara anului 2018, două memorii de prezentare pentru proiectul „Construire imobil P+3E+M - locuinţe colective şi împrejmuire teren, latura posterioară“. Cele două clădiri vor fi ridicate în zona Bazei 2 RATC.
 
Potrivit documentaţiei depuse la APM Constanţa, blocurile vor fi construite la următoarele adrese: strada Constantin Bobescu numărul 99 şi strada Ionel Perlea numărul 1. Pentru imobilul de pe strada Ionel Perlea, se propun următoarele caracteristici: P+3E+M - locuinţe colective, cu o suprafaţă construită de 132 mp şi o suprafaţă desfăşurată de 578 mp. La cealaltă adresă se propune un imobil P+3E+M - locuinţe colective, cu o suprafaţă construită de146 mp şi o suprafaţă desfăşurată de 632 mp. Imobilului de pe strada Ionel Perlea i se vor asigura 10 locuri de parcare - 8 locuri de parcare la sol, în limita de proprietate, şi 2 locuri se vor asigura pe teren vecin - strada Constantin Bobescu nr. 99. Pentru clădirea de pe Constantin Bobescu se vor asigura 12 locuri de parcare la sol, în limita de proprietate (10 locuri de parcare necesare pentru construcţia propusă P+3E+M şi 2 locuri pentru construcţia vecina, lipită la calcan).
 

Opt imobile a câte două etaje, pe strada Nicolae Kirculescu

 
Firma Ivanov Rezidential SRL anunţa în noiembrie 2017 intenţia de a ridica opt blocuri P+2 etaje+mansardă pe strada Nicolae Kirculescu. În acest sens, Ivanov Rezidential SRL a obţinut de la Primăria Constanţa, pe data de 3 noiembrie 2017, Certificatul de urbanism nr. 3374. Actul constă în „Modificare proiect autorizat conform AC nr.1022/26.07.2017 «Construire imobil P+2e+M locuinţe colective şi împrejmuire teren, 8 unităţi locative şi 8 locuri de parcare la sol, în incinta proprietăţii“, prin supraetajare în limita a 20% din suprafaţa construită desfăşurată, amenajări interioare şi modificări faţade. Supraetajarea cu un nivel în limita a 20% din suprafaţa construită desfăşurată a clădirii se va putea autoriza numai după intabularea construcţiei la stadiul fizic autorizat premergător supraetajării“. Certificatul de urbanism este valabil 24 de luni, iar investiţia este realizată pe strada Nicolae Kirculescu nr. lot 40.
 

Ivanov Rezidential SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Societatea Ivanov Rezidential SRL a fost înfiinţată în 2017, cu sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social vărsat este de 200 de lei, numărul de părţi sociale fiind de 20, cu o valoare de 10 lei fiecare. Asociat unic şi administrator este Cătălin Ivanov. Pentru anul financiar 2017, firma a avut o pierdere de 189.883 de lei. Cifra de afaceri a fost de 61.200 de lei.
 
Citeşte şi:
 
Modificări la unul dintre imobilele ridicate de Ivanov Rezidential SRL în zona bazei RATC

Ivanov Rezidential ridică două noi blocuri în zona Bazei 2 RATC Constanţa (galerie foto)
 
Ivanov Rezidential SRL, patru acte de la municipalitate într-o singură zi

Opt imobile a câte două etaje, pe strada Nicolae Kirculescu. Investitorul, Ivanov Rezidential SRL, a obţinut acordul municipalităţii

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii