Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Solicitarea Termo Top SRL, respinsă Un magazin de pe strada Constantin Bobescu din Constanța nu poate fi transformat în spațiu pentru alimentație publică

ro

12 Mar, 2024 14:26 1225 Marime text
  • Primăria Constanța a emis, pe data de 12 martie 2024, un certificat de urbanism pentru Termo Top SRL.
  • Actul se referă la schimbare destinație imobil din spațiu comercial în spațiu comercial - alimentație publică.
  • Certificatul de urbanism este valabil 12 luni. 
  • Termo Top SRL este deținută de Emil-Dan Cârjan.
 
Termo Top SRL intenționează să schimbe destinația unui imobil, situat pe strada Constantin Bobescu nr. 19, Lot 1, ap. SP. Com. 2 din Constanţa din spațiu comercial în spațiu comercial - alimentație publică.
 
În acest sens, Primăria Constanța a emis, pe data de 12 martie 2024, certificatul de urbanism nr.  641, care constă în  Prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru „Schimbare destinație imobil din spațiu comercial în spațiu comercial- alimentație publică, schimbare destinație camera birou în bucătărie aferentă spațiului alimentație publică, recompartimentări interioare, modificare fațade, amplasare firmă luminoasă“. Certificatul de urbanism este valabil 12 luni.

 
 

Despre Termo Top SRL
 

 
Cu sediul pe strada Constantin Bobescu, nr. 19, spațiul comercial 3, Et. P din Constanța, firma a luat ființă în anul 1996 și desfășoară lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat. Emil-Dan Cârjan este asociat unic, iar Gilda Ramona Cârjan este administrator.
 
Din anul 2007 până în prezent, firma a obținut, prin negociere directă, 60 de contracte de la autorități pulblice locale. Printre acestea se numără: Autoritatea Navală Română, Clubul Sportiv Axiopolis Cernavodă, Spitalul Municipal Medgidia,  Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol și altele.
 
În anul 2022, firma cu 12 salariați a declarat o cifră de afaceri de 4.395.165 de lei și 286.544 lei.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
 
Certificat de urbanism, emis de Primăria Constanța pentru Lascu Bros SRL. Firma va moderniza Restaurantul La Scoica, de pe bulevardul Mamaia
 
Firme Constanța: Laurenţiu Manta s-a retras din Best View Residence SRL. Cum arată acum structura capitalului social
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii