Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:54 11 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ivanov Rezidential ridică două noi blocuri în zona Bazei 2 RATC Constanţa (galerie foto)

ro

18 Jul, 2018 00:00 1899 Marime text
Societatea Ivanov Rezidential SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului două memorii de prezentare pentru proiectul „Construire imobil P+3E+M - locuinţe colective şi împrejmuire teren, latura posterioară“. Cele două clădiri se vor afla în zona Bazei 2 RATC.
 
Potrivit documentaţiei depuse la APM Constanţa, blocurile vor fi construite la următoarele adrese: strada Constantin Bobescu numărul 99 şi strada Ionel Perlea numărul 1, din zona Bazei 2 RATC.
 
Pentru imobilul de pe strada Ionel Perlea, se propun următoarele caracteristici: P+3E+M - locuinţe colective, cu o suprafaţă construită de 132 mp şi o suprafaţă desfăşurată de 578 mp. La cealaltă adresă se propune un imobil P+3E+M - locuinţe colective, cu o suprafaţă construită de146 mp şi o suprafaţă desfăşurată de 632 mp.
 
Imobilului de pe strada Ionel Perlea i se vor asigura 10 locuri de parcare - 8 locuri de parcare la sol, în limita de proprietate, şi 2 locuri se vor asigura pe teren vecin - strada Constantin Bobescu nr. 99. Pentru clădirea de pe Constantin Bobescu se vor asigura 12 locuri de parcare la sol, în limita de proprietate (10 locuri de parcare necesare pentru construcţia propusă P+3E+M şi 2 locuri pentru construcţia vecina, lipită la calcan).
 
Firma Ivanov Rezidential SRL, în datele Registrului Comerţului
 
Societatea Ivanov Rezidential SRL a fost înfiinţată în 2017, cu sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social vărsat este de 200 de lei, numărul de părţi sociale fiind de 20, cu o valoare de 10 lei fiecare. Asociat unic şi administrator este Cătălin Ivanov. Chiar dacă pe plan imobiliar societatea nu a fost pasivă la construcţii, pentru anul financiar 2017, firma a avut o pierdere de 189.883 de lei. Cifra de afaceri a fost de 61.200 de lei.

 Citeşte şi

 Ivanov Rezidential SRL, patru acte de la municipalitate într-o singură zi
 
Opt imobile a câte două etaje, pe strada Nicolae Kirculescu. Investitorul, Ivanov Rezidential SRL, a obţinut acordul municipalităţii
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii