Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stely Metal SRL, un nou proiect imobiliar ce vizează Mamaia Nord

ro

19 Oct, 2022 13:18 1254 Marime text


Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat în Mamaia Nord, de către Stely Metal SRL.

Este vorba de „CONSTRUIRE IMOBIL LOCUINTE COLECTIVE D+P+4E+SpTh CU PARCARI LA DEMISOL SI IMPREJMUIRE TEREN”, amplasat in Judetul Constanta, Orasul Navodari, Zona Mamaia Nord, str. A1, FN, Lot 66/1.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului CONSTANTA, str. Unirii, nr.23, Mun. Constanta, judetul Constanta, zilnic, intre orele 9 – 13.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanța.
 
Tot recent, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de investitorii Stely Metal SRL, Florica Mitu și Maria Raluca Mitu. Este vorba de construirea unui imobil P+4E+SpTh și împrejmuire teren, propus a fi amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, str. C4, lot 180/26/1, județul Constanța.

Reamintim că în 2020, Primăria Constanța a emis Autorizația de Construcție pentru firma Stely Metal SRL, pentru edificarea unui imobil în municipiu, pe strada Recoltei. Potrivit autorizației cu numărul 1424 eliberată la data de14/10/2020, SC Stely Metal dorește să edifice un bloc cu trei etaje pe strada Recoltei nr. 12, loc. Constanţa, jud. Constanţa, România.  Documentul este pentru „Construire imobil locuințe colective D+P+3E, împrejmuire teren și organizare de șantier”. Autorizația are o valabilitate de 12 luni. Amintim că societatea Stely Metal SRL a obţinut de la Primăria Constanţa pe data de 18 mai 2020 un act de urbanism. Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 1705, care constă în următoarele: „Construire imobil locuinţe colective D+P+3E, împrejmuire teren şi organizare de şantier“.
 
În anul 2018, municipiul Constanţa a emis, pe data de 9 martie, Autorizaţia de construire nr. 269, care constă în „Construire imobil P+3e locuinţe colective - 32 de apartamente, împrejmuire teren şi organizare de şantier“. Blocul dispune de 39 de locuri de parcare în incinta proprietăţii.
 

Despre Stely Metal SRL

 
Firma are sediul pe strada Poporului nr 160, județul Constanța. A fost înființată în anul 1994. Asociat unic și administrator este Mihai Carabaș. Firma a raportat pentru anul 2021 un număr de 11 salariați, la o cifră de afaceri de 12.475.986 lei, cu un profit de 3.481.375 lei.
 
Stely Metal SRL se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase. Activităţi secundare constau în cultivarea orezului; cultivarea legumelor şi a pepenilor, a rădăcinoaselor şi a tuberculilor; cultivarea trestiei de zahăr; cultivarea tutunului; cultivarea plantelor pentru fibre textile; cultivarea altor plante din culturi nepermanente; cultivarea strugurilor; cultivarea fructelor tropicale şi subtropicale; activităţi auxiliare pentru creşterea animalelor; activităţi după recoltare; colectarea produselor forestiere nelemnoase din flora spontană, prelucrarea şi conservarea fructelor şi legumelor; fabricarea uleiurilor şi grăsimilor; comerţ cu alte autovehicule; întreţinerea şi repararea autovehiculelor; comerţ cu ridicata de piese şi accesorii pentru autovehicule; comerţ cu ridicata al animalelor vii; comerţ cu ridicata al fructelor şi legumelor; comerţ cu ridicata al cărnii şi produselor din carne; comerţ cu ridicata al produselor lactate, ouălor, uleiurilor şi grăsimilor comestibile; servicii de mutare; depozitări; manipulări; restaurante; baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor; activităţi de realizare a înregistrărilor audio şi activităţi de editare muzicală. Firma are următoarele puncte de lucru: municipiul Constanţa, strada Celulozei nr. 1, (hala C1, C2, C3, birouri, teren platformă betonată); municipiul Constanţa, strada Eliberării nr. 2L; comuna Cogealac, Complex Zootehnic (ferma nr. 2), lotul 1.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Investiție în Mamaia! Cine dorește edificarea unui bloc de 4 etaje în Năvodari
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii