Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spălătorie de utilaje agricole, la Mihail Kogălniceanu. Cine realizează investiția

ro

29 Sep, 2022 11:52 1767 Marime text
Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul firmei Mewi Import Export Agrar Industrietechnik SRL la Mihail Kogălniceanu

Mediul a decis că „nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire corp parter – spalatorie utilaje agricole”, propus a fi amplasat in Comuna Mihail Kogalniceanu, strada DN2A, Parcela A676/1, Judetul Constanta.


Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din Municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 07.10.2022

Firma a fost înființată în 1994, având sediul social în Timiș, comuna Orțișoara. Asociat unic este Heinrich Schroder Landmaschinen KG, din Germania, iar administrator este Schroder Volker.
 
MEWI IMPORT EXPORT AGRAR INDUSTRIETECHNIK SRL a încheiat contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.035.499,14 lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii