Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:01 28 01 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Silk Route Shipping SRL vrea să construiască o hală de depozitare la Constanța

ro

09 Dec, 2022 00:00 1175 Marime text
  • Silk Route Shipping SRL are sediul social în Constanța, pe strada Fulgerului
 
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru firma Silk Route Shipping SRL, care dorește să efectueze o investiție în municipiu.
 
Prin Cu 3152 din data de 8 decembrie 2022, Silk Route Shipping SRL dorește să construiască o hală depozitare P+Supantă și birouri RH=P+2E, gospodărire incendiu RH=parter, parcare auto, împrejmuire teren și organizare execuție lucrări. Documentul este valabil 12 luni.
 

Silk Route Shipping SRL

 
Silk Route Shipping SRL are sediul social în Constanța, pe strada Fulgerului, a fost fondată în 2007 și se ocupă de activităţi de servicii anexe transportului pe apă. Pentru anul trecut, cu 24 de salariați, Silk Route Shipping SRL a declarat o cifră de afaceri de 134.923.520 de lei, cheltuieli de 129.165.169 de lei și un profit net de 7.610.511 de lei.

 
Asociații Silk Route Shipping SRL sunt Istrate - Scradeanu Adrian și Bistrae Gily, fiecare deținând câte 50 %. Adrian Istrate - Scradeanu apare în DTS Logistic Services SRL, Airborne Global Services SRL, Silk Route Shipping SRL, MLH Shipping Agency SRL, T&A Wise Investments SRL, Life Logistics SRL, NRM Cargo Logistics SRL, Life Logistics SRL, Silk Route Trucks SRL, iar în trecut a figurat în Aviation Services CND SRL, Framro Outdoor SRL, Via Multima SRL, radiate în prezent.        
 
Asta în timp ce Bistrae Gily apare în Logistic Services SRL, în Silk Route Shipping SRL, dar și în Gilbi-Car Intermed SRL, firmă aflată în întrerupere temporară de activitate.
 

Procesul cu firma lui Gabriel Comănescu

 
Conform portalului instanțelor de jduecată, Grup Servicii Petroliere Logistic SRL a intrat în insolvență la solicitarea firmei NRM Cargo Logistics SRL, ca urmare a deciziei Tribunalului Constanța din data de 11 octombrie 2022, prin Hotărârea intermediară nr. 1105/2022. Potrivit aceleiași surse, pe data de 12 octombrie 2022, Grup Servicii Petroliere Logistic SRL a contestat decizia tribunalului, la Curtea de Apel Constanța. Procedura a fost suspendată, și, după cum susține chiar omul de afaceri Gabriel-Valentin Comănescu, cazul a fost închis, ca urmare a efectuării plăților.
 
NRM Cargo Logistics SRL are sediul în Portul Constanța, a fost fondată în 2007, și se ocupă de alte activităţi anexe transporturilor. Pentru anul trecut, cu 13 angajați, NRM Cargo Logistics SRL a raportat o cifră de afaceri de 2.018.911 de lei, cheltuieli de 1.864.107 de lei și un profit net de 203.269 de lei. NRM Cargo Logistics SRL este controlată de Silk Route Shipping SRL, asociat unic, iar ca administrator apare Razvan Nicușor Rocas, în timp ce Istrate - Scradeanu Adrian figurează ca reprezentant asociat persoană juridică.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și: 

Comănescu - „A fost o neînțelegere! Totul a fost plătit! Nu există niciun caz“ Tribunalul a dispus intrarea în insolvență a Grup Servicii Petroliere Logistic SRL, însă procedura a fost suspendată

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii