Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:25 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Silk Route Shipping SRL poate costrui hala și birourile noi din Constanța!

ro

28 Jan, 2024 17:00 914 Marime text
  • Investiția va fi realizată pe strada Depozitelor nr. 5 din Constanța
 
Primăria Constanța a emis o autorizație de construire pentru filma Silk Route Shipping SRL, care dorește să construiască o hală în municipiu.
 
Prin AC 57 din data de 26 ianuarie 2024, firma a obținut girul pentru a construi pe strada Depozitelor nr. 5 din Constanța o hală depozitare P+supantă și birouri Rh=P+2E, gospodărire incendiu rh= Parter, parcare auto, împrejmuire teren și organizare execuție lucrări. Autorizația are o valabilitate de 24 de luni.
 
Reamintim că prin CU 3152 din data de 8 decembrie 2022, Silk Route Shipping SRL dorește să construiască o hală depozitare P+Supantă și birouri RH=P+2E, gospodărire incendiu RH=parter, parcare auto, împrejmuire teren și organizare execuție lucrări. Documentul este valabil 12 luni.
 

Silk Route Shipping SRL

 
Silk Route Shipping SRL are sediul social în Constanța, pe strada Fulgerului, a fost fondată în 2007 și se ocupă de activităţi de servicii anexe transportului pe apă. Pentru anul 2022, cu 26 de salariați, Silk Route Shipping SRL a declarat o cifră de afaceri de 163.135.205 de lei și un profit net de 11.394.026 de lei.

 
Asociații Silk Route Shipping SRL sunt Istrate - Scradeanu Adrian și Bistrae Gily, fiecare deținând câte 50 %. Adrian Istrate - Scradeanu apare în DTS Logistic Services SRL, T&A Wise Investments SRL, MLH Shipping Agency  SRL, Davidd Estates SRL, Airborne Global Services SRL,NRM Cargo Logistics SRL, Life Logistics SRL.      
 
Asta în timp ce Bistrae Gily apare în Logistic Services SRL, în Silk Route Shipping SRL, dar și în Gilbi-Car Intermed SRL.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Silk Route Shipping SRL vrea să construiască o hală de depozitare la Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii