Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:45 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sigeco Tecnis SRL vrea să construiască un bloc în Constanța. Primăria Constanța nu a emis certificatul de urbanism

ro

10 Dec, 2021 00:00 2778 Marime text
  • Sigeco Tecnis dorește edificarea unui imobil pe strada Cuza Vodă din Constanța
  • Primăria a respins emiterea Certificatului de Urbanism
  • Firma trebuie să elaboreze un Plan Urbanistic Zonal pentru a-și implementa proiectul
 
Primăria municipiului Constanța a respins cererea de emitere a unor certificate de urbanism pentru Sigeco Tecnis SRL, dar a emis un singur pentru desființarea imobilului de pe terenul pe care doresc să investească.
 
Mai exact, a fost emi CU 3631 din data de 9 decembrie 2021, pentru desființare imobil parter – locuință în suprafață de 450 mp, situate pe strada Cuza Vodă nr. 39 din Constanța.
 
În schimb, au fost response cererile pentru construire imobil locuințe colective S+P+2E cu spațiu comercial la nivelul parterului, împrejmuire teren și organizare de șantier întrucât „conform prevederi PUG este necesară elaborarea și aprobarea unui PUZ”.
 
Conform confidas.ro, societatea Sigeco Tecnis a fost înființată în anul 2015 și are sediul social în Constanța, strada Bogdan Vodă. Acționarii firmei sunt Merlo Tindaro Carmelo și Oana Mirela Moroșanu, fiecare cu câte 50% din acțiuni. V este și administratorul societății ce are ca domeniu de activitate lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.  Conform raportării pe anul 2020, societatea are o cifră de afaceri de 4.018.857 lei, profit 754.162 lei și un număr mediu de 22 de salariați.
 
Amintim că în vară, Primăria Municipiului Medgidia a atribuit recent un contract de execuție lucrări pentru realizarea obiectivului de investiție „Amenajare Parc IMUM“ în Municipiul Medgidia, județul Constanța. Parcul va fi amplasat în zona de nord a municipiului Medgidia, în intravilanul localităţii, într-un perimetru delimitat de proprietăți private, domeniul public și Market LIDL, trotuar și str. Independenței, zona preuzinală IMUM. Amplasamentul propus beneficiază de o buna accesibilitate pentru locuitorii oraşului, iar prin îmbunătățirea calității mediului se dorește că zona de recreere creată să fie un spațiu destinat tuturor categoriilor de vârsta pentru odihnă, relaxare și plimbare. Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 4.498.565,09 lei, iar societatea căreia i-a fost atribuit este Sigeco Tecnis din Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

O firmă din Constanța a obținut contractul pentru amenajarea parcului de agrement și recreere „IMUM" în municipiul Medgidia (document)
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii