Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:43 29 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Constanța a obținut contractul pentru amenajarea parcului de agrement și recreere „IMUM" în municipiul Medgidia (document)

ro

21 Jul, 2021 17:49 1244 Marime text
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 4.498.565,09 lei. 
Societatea căreia i-a fost atribuit este Sigeco Tecnis din Constanța.Primăria Municipiului Medgidia a atribuit recent un contract de execuție lucrări pentru realizarea obiectivului de investiție „Amenajare Parc IMUM“ în Municipiul Medgidia, județul Constanța.
 
Potrivit Licitatiapublica.ro, scopul contractului ce urmează a fi încheiat îl reprezintă execuţia lucrărilor pentru înfiinţarea parcului de agrement și recreere „IMUM" în municipiul Medgidia, judeţul Constanța.
Parcul va fi amplasat în zona de nord a municipiului Medgidia, în intravilanul localităţii, într-un perimetru delimitat de proprietăți private, domeniul public și Market LIDL, trotuar și str. Independenței, zona preuzinală IMUM. Amplasamentul propus beneficiază de o buna accesibilitate pentru locuitorii oraşului, iar prin îmbunătățirea calității mediului se dorește că zona de recreere creată să fie un spațiu destinat tuturor categoriilor de vârsta pentru odihnă, relaxare și plimbare.
 
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 4.498.565,09 lei, iar societatea căreia i-a fost atribuit este Sigeco Tecnis din Constanța.
 
Despre Sigeco Tecnis
 
Conform confidas.ro, societatea Sigeco Tecnis a fost înființată în anul 2015 și are sediul social în Constanța, strada Bogdan Vodă. Acționarii firmei sunt Merlo Tindaro Carmelo și Oana Mirela Moroșanu, fiecare cu câte 50% din acțiuni. V este și administratorul societății ce are ca domeniu de activitate lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.  Conform raportării pe anul 2020, societatea are o cifră de afaceri de 4.018.857 lei, profit 754.162 lei și un număr mediu de 22 de salariați.
În perioada 02.07.2021 - 03.01.2013, compania Sigeco Tecnis S.R.L. a încheiat 31 contracte de achiziții publice în valoare totală de 8.082.268,35 lei.
 

În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii