Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract impresionat pentru reparații la aleile și zidurile de sprijin din parcul de la Far. Cât plătește Primăria unei SRL din Constanța? (DOCUMENTE)

ro

21 Oct, 2022 00:00 2474 Marime text
  • Valoarea contractului este de 1.329.619 lei fără TVA
  • Câștigătorul contractului este societatea Sigeco Tecnis SRL din Constanța
  • Compania a încheiat 32 contracte de achiziții publice în valoare totală de 12.580.833,35 lei
  • Printre autoritățile contractante se regăsesc administrațiilor locale din comuna 23 August, municipiul Mangalia, municipiul Medgidia, orașul Hârșova sau Muzeul Național al Marinei Române
  • Totodată, în 2021 Sigeco Tecnis dorea edificarea unui imobil pe strada Cuza Vodă din Constanța, însă Primăria Constanța a respins emiterea Certificatului de Urbanism și a cerut firmei să elaboreze un Plan Urbanistic Zonal pentru a-și implementa proiectul
 

 
Primăria Constanța a atribuit contractul de execuție lucrări privind achiziția lucrărilor de „Reparații la aleile și zidurile de sprijin din parcul situat în zona Far”.
 
Ultima reabilitare a parcului din zona Far s-a realizat în 2020. Atunci au fost reparate jardinierele, zidurile de sprijin și treptele din jurul fântânii arteziene dar și locul de joacă.
 
Valoarea contractului este de 1.329.619 lei fără TVA.
 
Câștigătorul contractului este societatea Sigeco Tecnis SRL din Constanța.
 
Despre Sigeco Tecnis SRL

Compania a fost înființată în anul 2015 și are sediul social în Constanța, strada Bogdan Vodă.

Asociații firmei sunt Merlo Tindaro Carmelo și Oana Mirela Moroșanu, fiecare cu câte 50% din acțiuni. Merlo Tindaro Carmelo deține și calitatea de administrator pe perioadă nedeterminată al societății ce are ca domeniu de activitate lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

Potrivit www.confidas.ro, pentru anul 2021, societatea are o cifră de afaceri de 8.620.147 lei, profit 1.788.552 lei și un număr mediu de 40 de salariați.

Compania a încheiat 32 contracte de achiziții publice în valoare totală de 12.580.833,35 lei.

Printre autoritățile contractante se regăsesc administrațiilor locale din comuna 23 August, municipiul Mangalia, municipiul Medgidia, orașul Hârșova sau Muzeul Național al Marinei Române.

Totodată, în 2021 Sigeco Tecnis dorea edificarea unui imobil pe strada Cuza Vodă din Constanța, însă Primăria Constanța a respins emiterea Certificatului de Urbanism și a cerut firmei să elaboreze un Plan Urbanistic Zonal pentru a-și implementa proiectul.

Era vorba despre construire imobil locuințe colective S+P+2E cu spațiu comercial la nivelul parterului.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Sigeco Tecnis SRL vrea să construiască un bloc în Constanța. Primăria Constanța nu a emis certificatul de urbanism

Din toamnă parcul din zona Far din Constanța intră în reparații. Sunt vizate aleile și zidurile de sprijin

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii