Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Assivalue SRL și-a schimbat acționariatul. Legături cu compania care restaurează ansamblul Vasile Cotovu din Hârșova

ro

03 Mar, 2023 00:00 1560 Marime text
  • Assivalue SRL și-a schimbat acționariatul după retragerea din societate și din toate funcțiile a Oanei Mirela Moroșanu
  • Aceasta a decis cesionarea la valoarea nominală a tuturor părţilor sociale către cetățeanul italian Nicola Cippone
  • Potrivit https://www.confidas.ro/, Oana Mirela Moroșanu deține și 50% din Sigeco Tecnis SRL din Constanța
  • În 2021, Sigeco Tecnis dorea edificarea unui imobil pe strada Cuza Vodă din Constanța, însă Primăria Constanța a respins emiterea Certificatului de Urbanism
  • Anul trecut Sigeco Tecnis  a câștigat execuția restului de lucrări din proiectul de restaurare și punere în valoare a ansamblului Vasile Cotovu din Hârșova
 
 
Assivalue SRL și-a schimbat acționariatul după retragerea din societate și din toate funcțiile a Oanei Mirela Moroșanu.
 
Aceasta a decis cesionarea la valoarea nominală a tuturor părţilor sociale (n.r.335) către cetățeanul italian cu reședința în Constanța, Nicola Cippone.
 
În urma modificărilor făcute, capitalul social integral vărsat în sumă de 33.500 lei împărţit în 335 de părţi sociale a câte 100 lei fiecare, reprezentând 100% capitalul social revine asociatului unic, Nicola Cippone.
 
Părţile au declarat că s-a plătit contravaloarea părţilor sociale.
 
Totodată, Cippone devine administrator al societății pentru o perioadă de 50 de ani.
 
O altă decizie vizează modificarea duratei de funcţionare a societăţii ca fiind „nedeterminată", potrivit documentului publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a nr.934 din data de 27.02.2023.
 
Firma Assivalue SRL a fost înființată în 2013 și are sediul în Constanța. Obiectul principal de activitate sunt activități de consultanță pentru afaceri și management.
 
Cifra de afaceri a fost de 1,589,571 lei în anul 2021, cu un profit de 611,538 lei la un număr mediu de 2 angajați.
 
Potrivit https://www.confidas.ro/, Oana Mirela Moroșanu deține și 50% din Sigeco Tecnis SRL din Constanța și din Framaco Building SRL și 70% din CSEL-Customized Software Editing Lab SRL alături de același Nicola Cippone care are 30% din companie.
 
În 2021, Sigeco Tecnis dorea edificarea unui imobil pe strada Cuza Vodă din Constanța, însă Primăria Constanța a respins emiterea Certificatului de Urbanism.
 
În schimb, anul trecut Sigeco Tecnis  a câștigat execuția restului de lucrări din proiectul de restaurare și punere în valoare a ansamblului Vasile Cotovu din Hârșova, în valoare de 6.123.390.25 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Un dezvoltator imobiliar refuzat de Primăria Constanța va executa restul de lucrări din proiectul de restaurare și punere în valoare a ansamblului Vasile Cotovu din Hârșova (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii