Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:04 25 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serghei și Aida Antonevici ridică un bloc de patru etaje în Năvodari

ro

12 Jan, 2022 00:00 681 Marime text
  • Imobil de patru etaje, ridicat la Năvodari, pe strada A2
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul oamenilor de afaceri Serghei și Aida Antonevici și Art Sea Vacantion SRL, firmă din Constanța.
 
APM Constanța a decis că „Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil  p+4e cu funcțiune pentru locuire, turism și funcțiune  complementară la  parter”, propus a fi amplasat în Năvodari, pe strada A2, nr. FN, județul Constanța
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Terenul pe care se va construe are o suprafață de 750 mp, iar suprafața construită propusă va acoperi 367,5 mp, asigurându-se un total de spațiu verde de 395,18 mp (131,21 mp la sol și 264,97 mp terasă înierbată). Se vor planta 17 pomi aferenți celor 17 unități locative. Investitorul dorește să implementeze proiectul în perioada 2022-2024.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:


Aparthotelul cu opt etaje de pe malul lacului Siutghiol pe care vrea să-l construiască Serghei Antonevici la mâna Consiliului Local Municipal (documente)

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii