Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Serghei Antonevici ridică un nou imobil de cinci etaje în zona Butoaie, din Mamaia

ro

02 Jun, 2024 17:00 812 Marime text
  • Este vorba de edificarea unui imobil D+P+5E cu terasă circulabilă, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, pe bulevardul Mamaia nr. 501, lot 14.
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru investiția demarată de Antonevici Serghei în zona Butoaie din Mamaia.
 
Este vorba de edificarea unui imobil D+P+5E cu terasă circulabilă, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, pe bulevardul Mamaia nr. 501, lot 14.
 
Reamintim că în 2022, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul oamenilor de afaceri Serghei și Aida Antonevici și Art Sea Vacantion SRL, firmă din Constanța.

 
APM Constanța a decis că „Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil  p+4e cu funcțiune pentru locuire, turism și funcțiune  complementară la  parter”, propus a fi amplasat în Năvodari, pe strada A2, nr. FN, județul Constanța
 

   
Terenul pe care se va construe are o suprafață de 750 mp, iar suprafața construită propusă va acoperi 367,5 mp, asigurându-se un total de spațiu verde de 395,18 mp (131,21 mp la sol și 264,97 mp terasă înierbată). Se vor planta 17 pomi aferenți celor 17 unități locative. Investitorul dorește să implementeze proiectul în perioada 2022-2024.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Serghei și Aida Antonevici ridică un bloc de patru etaje în Năvodari
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii