Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:59 09 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aparthotelul cu opt etaje de pe malul lacului Siutghiol pe care vrea să-l construiască Serghei Antonevici la mâna Consiliului Local Municipal (documente)

ro

27 Oct, 2021 00:00 963 Marime text
  • Pe ordinea de zi a ședinței de CLM de la sfârșitul acestei săptămâni se regăsește și un proiect de hotărâre care vizează respingerea Planului urbanistic de detaliu inițiat de investitorul, Serghei Antonevici care vrea să construiască un aparthotel de opt etaje în zona Butoaie – Bulevardul Mamaia numărul 501
  • Riveranii terenului pe care urmează să fie edificat un aparthotel cu opt etaje în zona Butoaie, pe malul Lacului Siutghiol, chiar la bulevard au depus mai multe sesizări, aceștia declarându-se împotriva proiectului
  • Și membrii Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului și urbanism au dat aviz nefavorabil documentației pentru această investiție dar și arhitectul-șef al Constanței, Dan Petre Leu
 

 
Este ședință de Consiliu Local Municipal pe 29 octombrie a.c..

Pe ordinea de zi se regăsește și un proiect de hotărâre care vizează respingerea Planului urbanistic de detaliu inițiat de investitorul, Serghei Antonevici care vrea să construiască un aparthotel de opt etaje în zona Butoaie – Bulevardul Mamaia numărul 501, vezi secțiunea „documente".

De altfel și riveranii terenului pe care urmează să fie edificat un aparthotel cu opt etaje în zona Butoaie, pe malul Lacului Siutghiol, chiar la bulevard au depus mai multe sesizări, aceștia declarându-se împotriva proiectului.

Antonevici deține un teren de 500mp, pe B-dul Mamaia nr. 501, cumpărat în decembrie 2017, și vrea să ridice pe acesta un imobil cu suprafața construită de 280,5mp.

Și membrii Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului și urbanism au dat aviz nefavorabil documentației pentru această investiție, deoarece nu sunt respectate prevederile Planului Urbanistic Zonal în vigoare, aprobat în 2013.

La rândul său și arhitectul-șef al Constanței, Dan Petre Leu, nu și-a dat acordul pentru aprobarea documentației Plan Urbanistic de Detaliu propusă de Serghei Antonevici.

Reamintim, că certificatul de urbanism necesar elaborării Planului Urbanistic de Detaliu a fost totuși eliberat de Primăria Constanța în 2019.


Precizări:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:

Ce se construiește Serghei Antonevici vrea un bloc de patru etaje în Mamaia Nord. Documentele, depuse la Mediu

Aparthotel cu opt etaje în stațiunea Mamaia. Plan Urbanistic de Detaliu, în consultare publică
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii