Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:41 25 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PUD-ul pentru un bloc de 9 etaje pe bulevardul Tomis, în dezbatere publică (documente)

ro

22 Jul, 2020 00:00 1923 Marime text
  • Planul Urbanistic de Detaliu al investitorului Alaidava SRL de construire imobil locuințe colective, în municipiul Constanța pe bulevardul Tomis nr 458, elaborat de SC Dan Memet Birou de Proiectări, SRL a fost lansat în dezbatere publică
  • Scopul prezentei documentaţii constă în modificarea reglementărilor urbanistice pentru amplasamentul situat pe bulevardul Tomis nr. 458 în ceea ce priveşte retragerile construcţiei faţă de aliniamente şi faţă de limitele laterale ale terenului
  • Terenul este proprietatea SC Alaidava SRL şi are suprafaţa de 974,00 mp și face parte din categoria de folosinţă agricol
  • Propunerile sau observațiile din partea publicului se pot face până pe 04.08.2020, prin poștă la adresa Primăria Municipiului Constanța
 
Planul Urbanistic de Detaliu al investitorului Alaidava SRL de construire imobil locuințe colective, în municipiul Constanța pe bulevardul Tomis nr 458, elaborat de SC Dan Memet Birou de Proiectări, SRL a fost lansat în dezbatere publică.
Scopul prezentei documentaţii constă în modificarea reglementărilor urbanistice pentru amplasamentul situat pe bulevardul Tomis nr. 458 în ceea ce priveşte retragerile construcţiei faţă de aliniamente şi faţă de limitele laterale ale terenului. Vecinătăţile amplasamentului sunt:
la sud - bulevardul Tomis (DN 1A), la nord - IE 223119, la est - IE 247323, IE 244147, la vest - proprietăţi private. Terenul este amplasat în oraşul Constanţa, zona Palazu Mare, în lungul bulevardului Tomis.
 
Terenul este proprietatea SC Alaidava SRL şi are suprafaţa de 974,00 mp. Terenul face parte din categoria de folosinţă agricol, nu prezintă interdicţii de construire şi este, la momentul actual, liber de construcţii. Documentaţia este aprobată prin HCL 121/16.05.2011, al cărui regulament de urbanism a fost detaliat prin HCL nr 258/31.07.2017 şi HCL 254/28.06.2018. Terenul studiat face parte din UTR 1 - zona instituţii, servicii, birouri, comerţ, dotări urbane la nivel supramunicipal şi municipal, locuinţe şi echipamente publice. Beneficiarul doreşte construirea unei clădiri cu funcţiunea de locuire colectivă cu parcaje la parter, având regimul de înălţime P+6E. Propunerile care au stat la baza prezentei documentaţii au urmărit: asigurarea unei dezvoltări spaţiale echilibrate din punct de vedere funcţional, în concordanţă cu valorile şi aspiraţiile beneficiarului; asigurarea accesului la infrastructuri; utilizarea eficientă a terenurilor; reglementarea retragerilor faţa de aliniamente şi de limitele laterale şi posterioare ale terenului.
 
Situaţia juridică a terenului situat pe bulevardul Tomis nr. 458, identificat prin nr. cadastral 249518, rămâne neschimbată. Noul aliniament al terenului va fi la 17 m din axul bulevardului Tomis, pentru a se putea permite lărgirea bulevardului Tomis. Suprafaţa construită la sol va fi de 301 mp, suprafaţa desfăşurată - 2.107 mp, POT - 31,00 % (conform PUZ 60%), CUT - 2,20 (conform PUZ 3,00), POT maxim propus - 60%, CUT maxim propus - 3,00. Investitorul propune realizarea unui imobil de locuinţe colective P+6E cu parcaje la parter şi locuinţe colective la etajele superioare.
Propunerile sau observațiile din partea publicului se pot face până pe 04.08.2020, prin poștă la adresa Primăria Municipiului Constanța - Bd. Tomis,nr. 51, etaj 1, Serviciul Strategii Urbane sau la registratura Primăriei municipiului Constanța, la Centrul de Informare Cetățeni, din incinta City Park Mall. Rezultatele finale ale consultării vor fi comunicate pe 14.08.2020, vezi secțiunea “documente”.
 

Alaidava SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înmatriculată în anul 2017, Alaidava SRL are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 250 de lei, integral vărsat, este compus din 25 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Sibov Raisa este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
 
În secţiunea Documente puteţi consulta documentaţia depusă de investitor la Primăria Constanţa.
 
Citește și:


Undă verde de la Primăria Constanţa Cum va arăta imobilul ridicat de Alaidava SRL în cartierul Palazu Mare (document)

Bloc de 9 etaje pe bulevardul Tomis. Primăria Constanţa a eliberat certificatul de urbanism

Un investitor născut în Transnistria ridică un bloc de cinci etaje în Constanţa
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii