Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc de 9 etaje pe bulevardul Tomis. Primăria Constanţa a eliberat certificatul de urbanism

ro

05 Dec, 2018 00:00 2350 Marime text
Societatea Alaidava SRL a obţinut de la Primăria Constanţa certificatul de urbanism necesar proiectului de construire a unui imobil de 9 etaje pe bulevardul Tomis, din Constanţa.
Astfel, la data de 4 decembrie 2018, Primăria municipiului Constanţa a eliberat certificatul de urbanism cu numărul 4623, valabil 12 luni, pentru SC Alaidava SRL, pentru construire imobil S+P+9E - locuinţe colective, împrejmuire teren, organizare de şantier, pe bulevardul Tomis nr. 458, lot 1 + lot 2.
Proiectul iniţial viza construirea unui bloc de 5 etaje, după cum se solicitase într-un memorandum depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa în luna martie 2018. Reamintim că societatea a depus, în martie, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa emiterea acordului de mediu pentru proiectul „Construire imobil locuinţe colective S+P+5e“. Investiţia va fi realizată în municipiul Constanţa, bd. Tomis nr. 458, lot 1.
Despre Alaidava SRL
Potrivit Registrului Comerţului, firma a fost înfiinţată în anul 2017 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei.
 
Igor Grosu, din Moldova, este asociat unic şi administrator. Alaidava SRL execută lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Printre activităţile secundare se numără: cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase,
cultivarea orezului; cultivarea fructelor tropicale şi subtropicale, cultivarea fructelor citrice; cultivarea condimentelor, a plantelor aromatice, medicinale şi a plantelor de uz farmaceutic; cultivarea altor plante permanente; vânătoare, capturarea cu capcane a vânatului şi activităţi de servicii anexe vânătorii; activităţi de servicii anexe silviculturii; extracţia mineralelor pentru industria chimică şi a îngrăşămintelor naturale; prelucrarea şi conservarea cărnii; fabricarea îngheţatei; fabricarea cidrului şi a altor vinuri din fructe; pregătirea fibrelor şi filarea fibrelor textile; producţia de ţesături; fabricarea de articole de lenjerie de corp; fabricarea altor articole de îmbrăcăminte şi accesorii; fabricarea altor elemente de dulgherie şi tâmplărie, pentru construcţii; fabricarea altor produse chimice organice, de bază; fabricarea plăcilor, a foliilor, a tuburilor şi a profilelor din material plastic; fabricarea de obiecte sanitare din ceramică; colectarea deşeurilor nepericuloase; întreţinerea şi repararea autovehiculelor; comerţ cu ridicata de piese şi accesorii pentru autovehicule; comerţ cu ridicata al echipamentelor şi al furniturilor de fierărie pentru instalaţii sanitare şi de încălzire; comerţ cu amănuntul al calculatoarelor, al unităţilor periferice şi al software-ului în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al cărţilor, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al ziarelor şi al articolelor de papetărie, în magazine specializate; alte activităţi poştale şi de curier; hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare; parcuri pentru rulote, campinguri şi tabere; alte servicii de cazare; activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente; baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor; activităţi de editare a cărţilor; activităţi de editare de ghiduri, compendii, liste de adrese şi similare de filme cinematografice.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii