Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prin firma soției Investitorul Daniel Rafte transformă un adăpost de apărare civilă în... locuri de parcare

ro

02 Feb, 2022 00:00 3270 Marime text
  • Almar New Building SRL a obținut de la Primăria Constanța un certificat de urbanism
  • Se dorește „Transformarea adăpostului de apărare civilă în parcare și executarea lucrărilor de parcare (9 locuri de parcare publice)
  • Firma a fost înființată în anul 2014. Activitatea principală, conform codului CAEN, este Dezvoltare (promovare) imobiliară
 
Almar New Building SRL a obținut de la Primăria Constanța un certificat de urbanism prin care dorește executarea de modificări la imobilul de pe aleea Murelor.
 
Mai exact, prin CU 117 din 1 februarie 2022, firma controlată de Aura Rafte dorește „Transformarea adăpostului de apărare civilă în parcare și executarea lucrărilor de parcare (9 locuri de parcare publice), pe aleea Murelor nr. 11A. documentele au fost depuse de soțul Aurei Rafte, Daniel Rafte, cunoscut pe piața imobiliară. Cei doi soți sunt și nașii Adelinei Pestrițu.
 
Amintim că prin Hotarârea nr. 1231/2021, din 23 decembrie 2021, Judecătoria Constanța a stabilit în sarcina lui Daniel Rafte pedeapsa de trei luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de continuarea executării lucrărilor după dispunerea opririi acestora de către organele de control competente, potrivit legii, faptă prevăzută și pedepsită de art. 24 lit. b) din Legea nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii – republicată. Decizia Judecătoriei Constanța nu este definitivă. Daniel Rafte figurează ca inculpat și în dosarul 8201/118/2021 (instrumentat de DNA Constanța), cauză înregistrată pe rolul Tribunalului Constanța.
 
Despre Almar New Building
 
Firma a fost înființată în anul 2014. Activitatea principală, conform codului CAEN este Dezvoltare (promovare) imobiliară. Aura Rafte este asociat unic și administrator. În 2020, firma a raportat 4 salariați, cu o cifră de afaceri de 10.285 lei, cu profit 0. Conform Confidas.ro, Aura Rafte mai este asociat unic la Rafcom Studio SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
DNA Constanța nu renunță la dosarul investitorului imobiliar Daniel Rafte

Daniel Rafte, trei luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei, pentru continuarea executării lucrărilor după dispunerea opririi acestora

Consiliul Local Municipal, primarul Constanței și nașul Adelinei Pestrițu, dați în judecată de două familii care locuiesc în cartierul Compozitori

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii