Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:41 23 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local Municipal, primarul Constanței și nașul Adelinei Pestrițu, dați în judecată de două familii care locuiesc în cartierul Compozitori

ro

21 May, 2021 00:00 1132 Marime text
  • Pe rolul secţiei de contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Constanța a fost înregistrat un dosar care are ca obiect anulare act administrativ
  • Este vorba despre HCLM nr. 588/24.10.2005 care vizează o modificare la HCLM nr. 170/1997 prin care se stabilea lotizarea pentru cartierul Compozitori din municipiul Constanța
  • Reclamanți în această speță sunt Irinel și Carmen Lazăr și Dumitra și Ion Moise
  • Consiliul Local Municipal, primarul municipiului Constanța și Daniel Rafte, unul dintre cei mai prolifici investitori imobiliari din Constanța, sunt chemați în judecată
  • Rafte care este nașul Adelinei Pestrițu are o investiție imobiliară și în cartierul Compozitorilor, unde construiește un imobil S+P+3E+M -locuințe colective


Pe rolul secţiei de contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Constanța a fost înregistrat dosarul nr. 3683/118/2021 care are ca obiect anulare act administrativ.
Este vorba despre HCLM nr. 588/24.10.2005 care vizează o modificare la HCLM nr. 170/1997 prin care se stabilea lotizarea pentru cartierul Compozitori din municipiul Constanța. Actul normativ atacat poate fi studiat în secțiunea „documente”.

Magistrații nu au stabilit încă un termen în dosarul 3683/118/2021 și nici primăria Constanța nu a primit deocamdată de la instanță citație în proces.
Reclamanți în această speță sunt Irinel și Carmen Lazăr și Dumitra și Ion Moise, cu domiciul ales la SCA Luțu și Asociații.
Aceștia cheamă la bară în acest dosar, Consiliul Local Municipal, pe primarul municipiului Constanța și pe Daniel Rafte, unul dintre cei mai prolifici investitori imobiliari din Constanța.
Rafte care este și nașul celebrei Adelina Pestrițu, are o investiție imobiliară și în cartierul Compozitorilor, unde construiește un imobil S+P+3E+M -locuințe colective.
De altfel, acesta a fost cercetat și de Parchetul Judecătoriei Constanța, pentru că a continuat executarea unor lucrări după dispunerea opririi acestora de către organele de control.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:

Investiția imobiliară a afaceristului Daniel Rafte, contestată de constănțenii care locuiesc pe strada Primăverii (documente)

Investiție imobiliară în imediata vecinătate a stadionului Farul. PUZ-ul a fost lansat în consultare publică (documente)

Proiectele imobiliare ale anului 2014 Bloc de nouă etaje cu 71 de apartamente, pe aleea Murelor
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii