Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a eliberat certificat de urbanism pentru imobiliarul Alexio Star Development Sun SRL

ro

08 Mar, 2021 00:00 2254 Marime text
  • Imobiliarul va investi într-un bloc de șase etaje pentru proiectul „Construire imobile locuințe de serviciu S+P+6E și comerț, organizare de șantier și împrejmuire teren cu respectarea funcțiunii de comert en – gros”
  • Proiectul imobiliar s-a aflat în consultare publică în primăvara anului viitor
  • Pe parcelă se intenţionează amplasarea unor locuinţe de serviciu, colective, cu regimul de înălţime maxim (S+D+)P+6E, cuprinzând mai multe tronsoane de apartamente, spaţii comune şi garaje
  • Asociați în firmă sunt: De toate în Construcții SRL, Io Star Development Sun SRL, Morar Anca, Șufană Ioana
 
Primăria Constanța a eliberat certificat de urbanism, pentru SC Alexio Star Development Sun SRL.
Imobiliarul va investi într-un bloc de șase etaje pentru proiectul „Construire imobile locuințe de serviciu S+P+6E și comerț, organizare de șantier și împrejmuire teren cu respectarea funcțiunii de comert en – gros”.

Proiectul imobiliar s-a aflat în consultare publică în primăvara anului viitor.

În timpul consultării, prin sesizările nr. 66017/15.04.2020, 65141/13.04.2020, 66342/15.04.2020, 65733/15.04.2020 au fost transmise următoarele observaţii: specificarea şi respectarea distanţelor faţă de limitele de proprietate; se contestă propunerea amplasării construcţiilor pe limitele de proprietate (nu se asigură însorirea imobilelor învecinate şi distanţele minime necesare intervenţillor în caz de incendiu sau a ambulanţelor); corelarea înălţimii maxime de 20 metri cu numărul de niveluri admise S+D+P+6; asigurarea locurilor de parcare (numărul locurilor de parcare la nivelul solului este insuficient); respectarea distanţei minime între noile imobile şi locurile de parcare aferente imobilelor existente; amplasarea platformei de gunoi ce va deservi noile imobile, la distanţă foarte mica (mai putin de 10 metri) faţă de imobilele din cadrul Asociatei de proprietari "Ansamblu Marco".

Asociați în firmă sunt: De toate în Construcții SRL, Io Star Development Sun SRL, Morar Anca, Șufană Ioana.
Pe parcelă se intenţionează amplasarea unor locuinţe de serviciu, colective, cu regimul de înălţime maxim (S+D+)P+6E, cuprinzând mai multe tronsoane de apartamente, spaţii comune şi garaje. Obiectivul propus se încadrează din punct de vedere funcţional în prevederile PUZ-ului aprobat. Construcţiile principale vor cuprinde apartamente, pe teren putând fi amplasate alte funcţiuni complementare permise prin regulamentul de urbanism: garaje, spaţii pentru comerţ de proximitate, birouri, depozitari. Pe terenul rămas liber se vor amenaja locuri de parcare, terase în aer liber, spaţii verzi, circulaţii şi utilităţi. Imobilul va cuprinde maximum 100 de apartamente, cu o suprafaţă desfăşurată de maximum 15.690 mp.
 

Alexio Star Development Sun SRL, în datele Registrului Comerțului  


Înmatriculată în anul 2018, Alexio Star Development sun SRL are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 2.000 lei, integral vărsat, este compus din 200 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Asociați persoane juridice sunt: De toate în Construcții SRL (reprezentată de Șufană Ioana), cu 10% din capitalul social, Io Star Development Sun SRL (reprezentată de Șufană Ioana), cu 10% din capitalul social. Asociați persoane fizice sunt: Morar Anca, cu 1% din capitalul social, Șufană Ioana, cu 79% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, este Șufană Ioana. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: niciun salariat, o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 20.473 lei.
 

Citește și:


Imobilele învecinate, neînsorite, iar ambulanţele nu vor trece PUD-ul firmei Alexio Star Development Sun SRL, contestat de vecin

Consultare publică pentru PUD-ul inițiat de Alexio Star Development Sun SRL. Firma va investi în blocuri de șase etaje în Constanța

Imobile de șase etaje, cu mai multe tronsoane, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța (document)


 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii