Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria a lansat în consultare publică un nou Plan Urbanistic Zonal. Despre ce este vorba? (DOCUMENT)

ro

21 Nov, 2023 17:00 1297 Marime text
  • Planul Urbanistic Zonal vizează amplasamentul situat în municipiul Constanța, Aleea Antim Ivireanu, nr.7, lot 2, identificat cu nr. cadastral 253436
  • Terenul care urmează să fie reglementat prin PUZ este delimitat de strada Caraiman, strada Albastră, strada Antim Ivireanu și limitele cadastrale, conform avizului de oportunitate nr.194.124 din 18.10.2022, emis de Primăria municipiului Constanța
  • Elaboratorul documentației este ED COM'96 SRL iar beneficiarul este Angelica Dragu
 
 
Primăria Constanța a lansat în consultare publică o nouă documentație urbanistică.

Este vorba despre intenția de elaborare a Planului Urbanistic Zonal pentru amplasamentul situat în municipiul Constanța, Aleea Antim Ivireanu, nr.7, lot 2, identificat cu nr. cadastral 253436.

Terenul care urmează să fie reglementat prin PUZ este delimitat de strada Caraiman, strada Albastră, strada Antim Ivireanu și limitele cadastrale, conform avizului de oportunitate nr.194.124 din 18.10.2022, emis de Primăria municipiului Constanța.

Publicul este invitat să transmită observații și propuneri asupra documentelor disponibile pe site-ul municipalității prin e-mail la adresa:primarie@primaria-constanta.ro , prin poșta la adresa: Bulevardul Tomis nr.51 sau depuse la Registratura PMC din incinta Citymall până pe 25.11.2023.

Elaboratorul documentației este ED COM'96 SRL iar beneficiarul este Angelica Dragu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Se întrunește Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism a municipiului Constanța. Ce proiecte imobiliare se află pe ordinea de zi?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii