Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:56 17 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobil de două etaje în zona Cazinoului din Mamaia. Teo Doi SRL aşteaptă răspuns de la APM Constanţa (document)

ro

22 Jan, 2019 00:00 256 Marime text
Societatea Teo Doi SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil P+1-2 etaje, cu destinaţia comerţ, alimentaţie publică şi cazare, conform PUD aprobat prin HCL nr. 245/28.06.2018“, în vederea obţinerii acordului de mediu. Investiţia va fi realizată în staţiunea Mamaia, zona Cazinoului, terasa 15+16.
 
Terenul pe care se va realiza investiţia are o suprafaţă de 538 mp şi este proprietatea societăţii Teo Doi SRL. Vecinătăţile terenului sunt: la sud - promenadă, proprietatea municipiului Constanţa, la est - spaţiu verde şi terasa nr. 17, la nord - spaţiu verde şi parcare, la vest - spaţiu vedre şi terasa nr. 14. În prezent, pe acest teren se află două corpuri de clădire lipite P+M, cu funcţiunea de spaţii comerciale, pe care titularul vrea să le desfiinţeze. În acest sens, a obţinut autorizaţia de desfiinţare nr. 71/22.09.2017.
 
Societatea Teo Doi SRL vrea să ridice un bloc P+1-2 etaje, cu destinaţia de alimentaţie publică şi cazare. Suprafaţa maximă construită propusă este de 377,3 mp, iar suprafaţa desfăşurată propusă - de 1.724,8 mp. De asemenea, va fi înfiinţată o suprafaţă verde de 270 mp. În imobilul propus prin PUD se doreşte amenajarea a 21 de camere de cazare (42 de locuri de cazare) în regim hotelier şi a unui spaţiu comercial (restaurant) cu suprafaţa utilă de maximum 250 mp şi 80 de locuri la masă. De asemenea, este nevoie de 32 de locuri de parcare, conform HGR. nr. 525/1996, după cum urmează: opt locuri de parcare pentru restaurant şi 16 locuri de parcare pentru camerele în regim hotelier.

Teo Doi SRL, în datele Registrului Comerţului

Cu sediul social în Mamaia, zona Cazinoului, firma a fost înfiinţată în anul 2004. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma Teo Doi SRL este controlată de Ildis Teofic, născut pe 18.08.1984, în Constanţa. Persoane împuternicite ale societăţii, al cărei obiect de activitate este „restaurante“, sunt Ildis Teofic şi Erchean Teofic.
 
În anul fiscal 2015, societatea cu patru salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 424.907 lei şi un profit de zero lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, societatea a avut un salariat, o cifră de afaceri de 120.741 de lei şi un profit de zero lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta documentaţia depusă de Teo Doi SRL la APM Constanţa.
 
Citeşte şi:
 
Imobil de două etaje în zona Cazinoului din Mamaia. Undă verde de la municipalitate pentru Teo Doi SRL
 
PUD-ul iniţiat de SC Teo Doi SRL pentru construire imobil D+P+1-2E în zona Cazinoului din Mamaia, avizat favorabil de Primăria Constanţa
 
Aşteaptă răspuns de la Primăria Constanţa: Cum va arăta blocul ridicat de SC Teo Doi SRL în zona Cazinoului
 
Planuri mari ale firmei Teo Doi SRL. Spaţiu comercial situat în zona Cazinoului din Mamaia, extins pe verticală (document)
 
Un spaţiu situat în zona Cazinoului din Mamaia se extinde. Proprietarii îi adaugă două etaje (galerie foto+document)

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii