Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:52 17 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paşi pentru edificarea blocului de opt etaje de pe malul lacului Siutghiol al afaceristului Cociu Paşata

ro

08 Jul, 2016 00:00 2561 Marime text
 

Investitorul Cociu Paşata a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Imobil P+5-8 E locuinţe colective“, în vederea obţinerii acordului de mediu.
 
Viitorul bloc va fi ridicat în staţiunea Mamaia, bulevardul Mamaia nr. 483, pe malul lacului Siutghiol, în zona hotelurilor Dorna şi Apollo. Terenul, identificat cu numărul cadastral 13287 şi intabulat în Cartea Funciară a municipiului Constanţa cu nr. 202836, având o suprafaţă de 786 mp, este proprietate a lui Cociu Paşata şi a Nicoletei Paşata, în baza contractului de vânzare-cumpărare autentificat sub numărul 1077 din 5 mai 2015.
 
Reamintim că Serviciul de Urbanism din cadrul Primăriei Constanţa a emis, pe data de 27 aprilie, Certificatul de Urbanism nr. 1544, pentru Cociu Paşata. Actul constă în „Construire imobil P+5-8E locuințe colective“, care va fi situat în zona hotelurilor Dorna şi Apollo.
 
Cociu Paşata nu este la prima investiţie de acest gen. În ianuarie 2014, autoritatea publică locală a emis Autorizaţia de Construire nr. 86 pentru „Construire imobil D+P+8 E - locuinţe colective”. Beneficiarii documentului erau Cociu Paşata şi Nicoleta Paşata. Blocul avea să fie construit pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 187A, fiind prevăzut cu 42 de locuri de parcare. De asemenea, în martie 2007, Consiliul Judeţean Constanţa aproba în şedinţă Planul Urbanistic de Detaliu pentru construirea unui imobil cu patru etaje - proprietate a lui Paşata Cociu - pe strada Ion Roată.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Cociu Paşata şi Nicoleta Paşata au fost asociaţi ai societăţii  Paco Pro Investment SRL. Firma a fost înfiinţată în anul 2006 şi reactivată la 7.03.2011. Sediul social este situat pe strada Poporului nr. 63. Obiectul de activitate al societăţii este „dezvoltarea şi promovarea imobiliară”.
 
Cociu Paşata mai apare ca asociat în Dakonis Imobiliar SRL, dar şi în alte cinci firme radiate: Palex Prod SRL, Palex 97 SRL, Braseria Cosnic SRL şi Paco Pro Investment SRL.
 
Citeşte şi
 
Cociu Paşata a obţinut acordul municipalităţii pentru construirea unui bloc de opt etaje în Mamaia
//www.ziuaconstanta.ro/stiri/imobiliare/cociu-pasata-a-obtinut-acordul-municipalitatii-pentru-construirea-unui-bloc-de-opt-etaje-in-mamaia-592046.html
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii