Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:29 25 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cociu Paşata a obţinut acordul municipalităţii pentru construirea unui bloc de opt etaje în Mamaia

ro

29 Apr, 2016 00:00 2045 Marime text
 

Mamaia se îmbogăţeşte cu o nouă investiţie. În zona hotelului Dorna, Cociu Paşata va ridica un imobil de opt etaje.
 
Serviciul de Urbanism din cadrul Primăriei Constanţa a emis, pe data de 27 aprilie, Certificatul de Urbanism nr. 1544, pentru Paşata Cociu. Actul constă în „Construire imobil P+5-8e locuințe colective“, care va fi situat în zona hotelului Dorna şi a hotelului
Apolo.
 
Cociu Paşata nu este la prima investiţie de acest gen. În ianuarie 2014, autoritatea publică locală a emis Autorizaţia de Construire nr. 86 pentru „Construire imobil D+P+8 E - locuinţe colective”. Beneficiarii documentului erau Cociu Paşata şi Nicoleta Paşata. Blocul avea să fie construit pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 187A, fiind prevăzut cu 42 de locuri de parcare. De asemenea, în martie 2007, Consiliul Judeţean Constanţa aproba în şedinţă Planul Urbanistic de Detaliu pentru construirea unui imobil cu patru etaje - proprietate a lui Cociu Paşata - pe strada Ion Roată.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Cociu Paşata şi Nicoleta Paşata au fost asociaţi ai societăţii  Paco Pro Investment SRL. Firma a fost înfiinţată în anul 2006 şi reactivată la 7.03.2011. Sediul social este situat pe strada Poporului nr. 63. Obiectul de activitate al societăţii este „dezvoltarea şi promovarea imobiliară”.
 
Cociu Paşata mai apare ca asociat în Dakonis Imobiliar SRL, dar şi în alte cinci firme radiate: Palex Prod SRL, Palex 97 SRL, Braseria Cosnic SRL şi Paco Pro Investment SRL.

Citeşte şi

Ti-a placut articolul?

Comentarii