Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:46 24 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobilul de opt etaje pe care Dakonis Imobiliar SRL îl va ridica lângă Centrul de Scafandri din Constanţa, în atenţia Comisiei tehnice de urbanism (galerie foto)

ro

18 Apr, 2018 00:00 3221 Marime text
Solicitarea firmei Dakonis Imobiliar SRL de emitere a certificatului de urbanism pentru „Construire imobil 2S+P+8E - locuire colectivă cu spaţiu comercial la parter, bulevardul 1 Mai nr. 44“ se află pe ordinea de zi a şedinţei Comisiei tehnice de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa, care se va întruni în data de 19.04.2018.
 
Un bloc de bloc de opt etaje va fi construit pe bulevardul 1 Mai, lângă Liceul Tehnologic „C.A. Rosetti“ şi Grădiniţa 42, vizavi de Centrul de Scafandri din municipiul Constanţa. Cei care au solicitat emiterea documentului sunt Ilyzus Edward Nedelcu şi Adina Lucia Nedelcu. Investiţia imobiliară va fi situată pe bulevardul 1 Mai nr. 44, beneficiarul acesteia fiind SC Dakonis Imobiliar SRL.
 
Pe amplasament există o construcţie propusă pentru demolare, cu regim de înălţime parter, pentru care a fost emisă Autorizaţia de desfiinţare nr. 10 din 19.02.2018. Suprafaţa terenului este de 992 mp, având următorii vecini; la est - bulevardul 1 Mai, la sud - Grădiniţa nr. 42, la vest - Liceul Tehnologic „C.A. Rosetti“, la nord - domeniu privat.
 
Investitorul propune construirea unui bloc cu regim de înălţime 2S+P+8 etaje şi spaţiu comercial la parter. La etajele 1-8 se propune amenajarea apartamentelor cu două şi trei camere, având suprafeţe utile de până la 100 mp. În cele două niveluri de subsol vor fi amenajate parcări, spaţii tehnice şi un adăpost de apărare civilă. La parter va exista un spaţiu comercial cu acces separat din stradă, spaţii tehnice, spaţii de colectare a gunoiului menajer. Spaţiile verzi se vor amenaja atât la nivelul terenului, cât şi pe terasa circulabilă peste etajul 8. Accesul pietonal şi accesul auto se vor realiza din bulevardul1 Mai.
 

Dakonis Imobiliar SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Societatea înfiinţată în anul 2011 ar sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 4.000 de lei, integral vărsat, este compus din 400 de părţi sociale. Asociaţi în firmă sunt Adam Paşata, născut pe 27.07.1992, în Constanţa, cu 95% din capitalul social, şi Cociu Paşata, născut pe 1.12.1966, în comuna Eschibaba, cu 5% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, este Cociu Paşata.
 
În anul fiscal 2104, Dakonis Imobiliar SRL, cu zero salariaţi, a declarat o cifră de afaceri şi un profit de zero lei. De asemenea, în anul 2015, societatea cu zero salariaţi a avut o cifră de afaceri şi un profit de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: zero salariaţi, cifră de afaceri şi profit de zero lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza memoriul justificativ pentru construirea imobilului 2S+P+8E.
 
Citeşte şi:
 

Dakonis Imobiliar SRL a solicitat certificat de urbanism Bloc de opt etaje lângă Liceul „C.A. Rosetti“ şi Grădiniţa 42, vizavi de Centrul de Scafandri (document)

Aviz de la Primăria Constanţa pentru Cociu Paşata. Investitorul vrea să facă un bloc în Mamaia

Un nou asociat a fost cooptat în cadrul societăţii Dakonis Imobiliar SRL. A fost majorat şi capitalul social
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii