Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:40 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aviz de la Primăria Constanţa pentru Cociu Paşata. Investitorul vrea să facă un bloc în Mamaia

ro

12 Apr, 2017 00:00 5171 Marime text
După ce, anul trecut, investitorul Cociu Paşata a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Imobil P+5-8 E locuinţe colective“, în vederea obţinerii acordului de mediu, iată că acesta a mai obţinut un act de la Primăria Constanţa.
 
Este vorba despre Autorizaţia de construire nr. 391 din 10 aprilie 2017 pentru „Construire imobil P+5-8E - locuinţe colective“, investiţie care va fi realizată pe bulevardul Mamaia nr. 483. „Da, am obţinut toate avizele. Dar acum începe sezonul estival, prin urmare, nu vom putea demara lucrările“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Cociu Paşata.
 
Reamintim că, potrivit memoriului de prezentare a proiectului „Imobil P+5-8 E locuinţe colective“, depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, viitorul bloc va fi ridicat în staţiunea Mamaia, bulevardul Mamaia nr. 483, pe malul lacului Siutghiol, în zona hotelurilor Dorna şi Apollo. Terenul, identificat cu numărul cadastral 13287 şi intabulat în Cartea Funciară a municipiului Constanţa cu nr. 202836, având o suprafaţă de 786 mp, este proprietate a lui Cociu Paşata şi a Nicoletei Paşata, în baza contractului de vânzare-cumpărare autentificat sub numărul 1.077 din 5 mai 2015.
 
Cociu Paşata nu este la prima investiţie de acest gen. În ianuarie 2014, autoritatea publică locală a emis Autorizaţia de construire nr. 86 pentru „Construire imobil D+P+8 E - locuinţe colective“. Beneficiarii documentului erau Cociu Paşata şi Nicoleta Paşata. Blocul avea să fie construit pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 187A, fiind prevăzut cu 42 de locuri de parcare. De asemenea, în martie 2007, Consiliul Judeţean Constanţa aproba în şedinţă Planul Urbanistic de Detaliu pentru construirea unui imobil cu patru etaje - proprietate a lui Paşata Cociu - pe strada Ion Roată.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Cociu Paşata şi Nicoleta Paşata au fost asociaţi ai societăţii Paco Pro Investment SRL. Cociu Paşata mai apare ca asociat în Dakonis Imobiliar SRL, dar şi în alte cinci firme radiate: Palex Prod SRL, Palex 97 SRL, Braseria Cosnic SRL şi Paco Pro Investment SRL.
 
Societatea Dakonis Imobiliar SRL a luat fiinţă în anul 2011 şi are sediul social în Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociat unic şi administrator este Paşata Cociu. Dakonis Imobiliar SRL se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.

Citeşte şi:

Cociu Paşata a obţinut acordul municipalităţii pentru construirea unui bloc de opt etaje în Mamaia

Paşi pentru edificarea blocului de opt etaje de pe malul lacului Siutghiol al afaceristului Cociu Paşata
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii