Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:30 31 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parc eolian la Pecineaga. Investitorul este un agent economic din Sibiu

ro

30 Oct, 2019 00:00 1491 Marime text

Wep Technology Investment SRL, cu sediul în municipiul Sibiu, care solicitase aviz de mediu pentru realizare unui parc eolian, CEE Pecineaga II - 48 MW, a primit răspuns de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța.


Astfel, Wep Technology Investment SRL, titular al Planului Urbanistic Zonal „Construire parc eolian, CEE Pecineaga II - 48 MW, stație electrică de transformare proprie, platforme, drumuri de acces, retea cabluri electrice de interconectare“ a anunțăat că, în urma parcurgerii etapei de încadrare din ședința Comitetului Special din data de 22.10.2019, s-a luat decizia supunerii procedurii de adoptare cu aviz de mediu. Investiția va fi realizată în comuna Pecineaga, extravilan, parcelele A24, A18, A17 și A16. Publicul poate formula comentarii privind decizia etapei de încadrare pe care le transmite în scris Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.


Wep Technology Investment SRL, în datele Registrului Comerţului


Înființată în anul 2013, Wep Technology Investment SRL are sediul în municipiul Sibiu, strada Constantin Noica. Firma provine din schimbare sediu în alt județ. Capitalul social subscris de 4.100 lei, integral vărsat, este compus din 410 părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Bârsan Nicolae este asociat unic al societății, iar Cristea Petre Octavian – administrator. Wep Technology Investment SRL se ocupă de producţia de energie electrică. În anul fiscal 2-16, societatea cu zero salariați a declarat o cifră de afaceri de zero lei și o pirerede de 1.262 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, firma cu zero salariați a avut o cifră de afaceri de zero lei și un profit de 173 de lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: zero salariați, cifră de afaceri de zero lei, un profit și o pierdere de zero lei.


Citește și:

Parc eolian, în atenţia Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa


Ministerul Energiei confirmă proiectul eolian de 1,4 miliarde de euro pe care olandezii de la NERO îl dezvoltă în judeţele Constanţa şi Buzău (document)

Un parc eolian din judeţul Constanţa se desfiinţează!

CN APMC, autoritate contractantă Cum a câștigat ISPE SA un contract de aproape 400.000 de lei pentru studii de fezabilitate în Portul Constanța (documente)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii