Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APMC, autoritate contractantă Cum a câștigat ISPE SA un contract de aproape 400.000 de lei pentru studii de fezabilitate în Portul Constanța (documente)

ro

12 Jun, 2015 00:00 3022 Marime text
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța (CN APMC) atribuia, în 2008, în urma unei licitații deschise, contractul de achiziție „Studiu de fezabilitate pentru realizarea unui parc eolian în Portul Constanța”.

Oferta financiară a fost depusă de patru agenți economici: SC Energia Verde SA București + EREDA, Madrid, cu o ofertă de 717.449 de lei, SC Icemenerg București, cu o ofertă de 390.000 de lei, SC ISPE SA București, cu o ofertă financiară de 372.045 de lei, și SC Trapec SA București + SC Property Development SRL Constanța, cu o ofertă financiară de 448.000 de lei.
Din comisia de evaluare a ofertelor au făcut parte Gheorghe Iorov, director general adjunct al CN APMC la acea vreme - președinte, Ioana Baicu, Laura Pușcașu, Victoria Simionescu, Nicoleta Dogaru, Nicoleta Andronache, Luciana Mocanu, Cristian Stoicescu și Liliana Duca - membri.

În secțiunea „Documente“, puteți vizualiza declarațiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul CN APMC şi pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună.
Operatorul economic care a câștigat contractul „Studiu de fezabilitate pentru realizarea unui parc eolian în Portul Constanța” a fost SC ISPE SA București, cu oferta de 372.045 de lei.

Despre firma câștigătoare

Institutul de Studii și Proiectări Energetice (ISPE) SA a fost înființat în anul 1991 și se ocupă de „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului până la data de 11 iunie, firma are ca asociat persoană juridică Romelectro SA şi ca acţionari persoane fizice pe Ioan Dan Gheorghiu și Listă Acționari în număr de 582. Persoanele împuternicite ale societății sunt Ioan Dan Gheorghiu (administrator), Dumitru Gardan (împuternicit sucursala Timișoara), Virgiliu Rădulescu (administrator), Viorel Gafita (administrator) și Ion Eduard Chiţescu (director).
 
ISPE SA a înregistrat, la finele anului 2013, o cifră de afaceri de 41.318.723 de lei, un profit de 60.140 de lei și 522 de salariați.
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza anunţul de atribuire, procesul-verbal şi raportul de procedură aferente contractului „Studiu de fezabilitate pentru realizarea unui parc eolian în Portul Constanța”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii