Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din București ridică o unitate turistică în Mamaia Nord

ro

29 Dec, 2020 00:00 1932 Marime text
  • Sim-Mat Construzioni SRL ridică un imobil de patru etaje în Mamaia Nord
  • Clădirea va avea funcțiunea de capacitate turistică
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul imobiliar al societății Sim-Mat Construzioni SRL.
 
 
APM Constanța a decis că „nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul : „Înființare Capacitate Turistică P+4E+Eth ( casa scării+lift) cu spații comerciale la parter și împrejmuire teren”, propus a fi amplasat în oraș Năvodari, Promenada Năvodari, FN, lot 3/1/1/2/1/1, zona Mamaia Nord, jud. Constanța, titular Sim – Mat Construzioni SRL, cu adresa în mun.Bucuresti, B-dul Unirii.
 
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
                                                                                      

Sim – Mat Construzioni SRL     


Societatea a fost înființată în anul 2006 și are sediul social în municipiul București, pe bulevardul Unirii. Capitalul social este de 1.000 de lei, cu un număr de 100 de părți sociale. Asociat unic este Marius Panait, care are și rolul de administrator al firmei, cu o activitatea principală, conform codului CAEN, „Comerţ cu ridicata nespecializat”.
În 2019, firma a avut 11 salariați, la un profit de 385.262 lei, cu o cifră de afaceri de 8.085.495 lei.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii