Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Novitrade vrea să deschidă lângă Năvodari o fabrică de dispozitive medicale

ro

23 Jun, 2016 00:00 7267 Marime text
 

Novitrade SRL, societate care a bifat mai multe contracte cu diferite unităţi sanitare din ţară pentru furnizarea de medicamente, intenţionează să construiască o hală pentru producţia de dispozitive medicale. Obiectivul va fi amenajat în zona Rezervoare RAJA, Lot 2, din Năvodari.

În acest sens, firma a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Hală producţie dispozitive medicale“, în vederea obţinerii acordului de mediu. Prin acest proiect se propune realizarea unei construcţii cu regim de înălţime parter, care va avea ca destinaţie producţia de dispozitive medicale - eprubete pentru laboratoarele de analize medicale. Produsele finite sunt eprubete sigilate, care conţin sau nu reactanţi (sub formă gazoasă sau sub formă de gel), vacuumate, folosite în laboratoarele de analiză. Seturile de eprubete umplute cu reactivi vor fi livrate sub formă de baxuri în folii. Materia primă este constituită din: eprubete din sticlă sau plastic, reactivi (sunt livraţi în bidoane de 20 ÷ 25 litri), folii şi cutii pentru împachetarea seturilor de eprubete. Hala va avea următoarele compartimente: birou personal, vestiare, compartiment producţie, zonă depozitare materie primă, zonă depozitare produse finite. Compartimentul de producţie va avea două linii, cu o capacitate de 8.500 de eprubete pe oră.

Despre Novitrade SRL

Cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Andrei Mureşanu nr. 81, firma a fost înmatriculată în anul 2002. Capitalul social subscris, de 100.000 de lei, integral vărsat, este compus din 10.000 de părţi sociale. Societatea este controlată de Nicoleta Dumitraşcu, născută pe 16.05.1978, în Constanţa, cu 10% din capitalul social, Florin Dumitraşcu, născut pe 15.07.1976, în Constanţa, cu 90% din capitalul social. El este şi administratorul societăţii, care desfăşoară „activităţi de comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice“.


 
În anul 2015, societatea cu opt angajaţi a declarat o cifră de afaceri de 9.047.565 de lei şi un profit net de 1.422.890 de lei. Numai în anul 2015 Novitrade a încheiat contacte pentru furnizarea de materiale sanitare cu Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Cluj, Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Ioan“ Bucureşti, Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri Bucureşti, Spitalul Municipal de Urgenţă Roman, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, Spitalul Clinic C.F. Cluj, Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, Spitalul Municipal Caracal, Spitalul Judeţean Sălaj, Spitalul Municipal Câmpulung Muscel, Spitalul Municipal Calafat, Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila“, Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan Cel Nou“ Suceava, Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, Spitalul Clinic Judeţean Mureş, Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian“ Huşi, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Spitalul de Boli Infecţioase şi Tropicale „Dr. Victor Babeş“, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.
 
Sursa foto: http://www.publicdomainpictures.net/
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii