Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nitalexil SRL, un nou acord de la Primăria Constanţa pentru blocul de opt etaje din Mamaia

ro

22 Nov, 2017 00:00 2192 Marime text
Nitalexil SRL a obţinut, pe data de 20 noiembrie, de la Primăria Constanţa, Autorizaţia de construire nr. 1667. Actul presupune „Construire imobil P+6-8e - alimentaţie publică la parter şi apartamente la etaje notă“. Investiţia va fi realizată în Mamaia. Viitorul imobil va avea 24 de unităţi locative cu 25 de locuri de parcare la parter şi în incintă. Suprafaţa construită va fi de 355,16 mp, iar suprafaţa desfăşurată, de 2.773,81 mp.

Nitalexil SRL, în datele Registrul Comerţului

Înfiinţată în anul 2001, firma are sediul în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 264, Complex Sportiv Badea Cartan. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Seaside Estate Company SRL, cu 70% din capitalul social, şi Radu Marin, născut pe 5.05.1947, în comuna Patru Fraţi, judeţul Ialomiţa, cu 30% din capitalul social. De administrarea societăţii, care desfăşoară activităţi ale agenţiilor turistice, se ocupă Radu Marin.
 
La rândul său, Seaside Estate Company SRL a luat fiinţă în anul 2006 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 264, Complex Sportiv Badea Cârţan. Capitalul social subscris, de 35.200 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 352 de lei. Seaside Estate Company SRL este controlată de GKL Engineering LTD, născut în Seychelles, Victoria, cu 66% din capitalul social, şi SC Nitalexil SRL, cu 34% din capiatalul social. Marius Cristian Coman este administratorul firmei, care se ocupă de „lucrări speciale de construcţii“.
 
Societatea Nitalexil SRL a înaintat, în luna martie a anului curent, Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil P+6-8e alimentaţie publică la parter şi apartamente la etaje“, care urmează să fie ridicat în staţiunea Mamaia Nord, careul C3, număr cadastral 227662. Scopul investiţiei constă în construirea unui imobil cu funcţiunea de locuire colectivă, cu parcare la parter şi regim de înălţime P+6-8E. Amplasamentul propus se află în municipiul Constanţa, staţiunea Mamaia, zona de nord, careul C3, nr. cadastral 227662, şi aparţine SC Nitalexil SRL.
 
Terenul are o suprafaţă de 698 mp şi are ca vecinătăţi: la nord - teren proprietate a Primăriei Municipiului Constanţa, alee; la vest - teren proprietate a Primăriei Constanţa, alee propusă şi teren proprietate particulară, lot 30; la est - teren proprietate a Primăriei Municipiului Constanţa, parcare; la sud - teren proprietate a Primăriei Municipiului Constanţa, alee şi teren proprietate particulară, căi de acces public. Pe amplasamentul studiat se propune realizarea unei clădiri ce va adăposti apartamente de două camere, garsoniere la etaje şi parcare la parter.

Citeşte şi:

Investiţiile imobiliare ale Nitalexil SRL continuă cu un bloc de opt etaje, în Mamaia (document)

Nitalexil SRL cere aviz de la Protecţia Mediului Constanţa. Iată ce a solicitat! (document)

Imobilul ridicat de Nitalexil SRL va fi supraetajat. Ce condiţii i-au fost impuse investitorului (document)

Bloc de opt etaje, ridicat de SC Nitalexil SRL în Mamaia Nord. Iată ce a solicitat de la APM Constanţa!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii