Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:50 31 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mitrana Jr., fiul primarului din 23 August, își ridică pensiune turistică în localitate

ro

31 Jan, 2023 09:55 1963 Marime text
  • Societatea constănțeană organizează licitația cu termen limită de depunere a ofertelor pe 7 februarie 2022
 
Residence Lake Tatlageac organizează o licitație pentru lucrări de construcții în cadrul proiectului „Construire Pensiune Turistică”, proiect finanțat cu fonduri europene.
 
Societatea constănțeană organizează licitația cu termen limită de depunere a ofertelor pe 7 februarie 2022, zi în care are loc și selecția ofertei. Valoarea estimată este de 1.580.648,9 lei. Firma este controlată de Ștefan Mitrana, fiul primarului din localitatea 23 August, Mugur Viorel Mitrana.
 
Reamintim că, în noiembrie 2022, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţa publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul pe care dorește să îl realizeze Ștefan Mitrana, fiul primarului din 23 August, prin firma sa, Residence Lake Tatlageac SRL.
 
Este vorba de „Construire pensiune turistică”, proiect ce este dorit a fi amplasat în județul Constanța, comuna 23 August, satul 23 August, parcela N177/1/3, lot 7/2/1.


 
Residence Lake Tatlageac SRL
 
Firma a fost fondată anul trecut, la data de 30 iunie 2022, cu sediul social în comuna 23 August, pe strada Geo Dumitrescu, județul Constanța. Asociați, cu cote egale, sunt Ștefan Mitrana și Elena Carmen Trușcă. Mitrana Jr. este și administratorul companiei.
 
Conform confidas.ro, Mitrana Ștefan apare și în firmele Agro Sud Est Construct SRL, Anemar Business SRL, iar din firma Meridian Tour Partener SRL s-a retras recent. Elena Carmen Trușcă a fost și ea asociat în Meridian Tour Partener SRL. Ea mai apare în Anemar Business SRL.

 

Așa cum precizam în edițiile anterioare, asociații societății Riviera Sud SRL, Elena Zaharia, Elena-Carmen Trușcă și Ștefan Mitrana, fiecare dintre ei deţinători a 30 de părţi sociale, reprezentând 33,34% din capitalul social al firmei, întruniţi în şedinţa adunării generale a asociaţilor din data de 14.09.2022, au decis în unanimitate schimbarea denumirii societăţii, respectiv din Meridian Tour Partener SRL în Riviera Sud SRL. Totodată, asociații au mai aprobat cesionarea de către asociații Trușcă Elena-Carmen și Mitrana Ștefan a tuturor părţilor sociale deţinute în cadrul societăţii către asociatul cesionar Zaharia Elena.
 

Cesiunea s-a realizat în baza Contractului de cesiune părţi sociale din data de 14.09.2022, transmiterea părţilor sociale făcându-se la valoarea nominală. Ca urmare a cesiunii, Trușcă și Mitrana s-au retras din societate, iar noua structură a capitalului social este următoarea: Zaharia Elena va deţine un număr de 90 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei fiecare şi valoare totală de 900 lei, reprezentând o cotă de contribuţie la pierderi şi beneficii de 100%.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și


Fiul primarului din 23 August vrea să își facă o pensiune turistică
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii