Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:32 05 02 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiul primarului din 23 August vrea să își facă o pensiune turistică

ro

29 Nov, 2022 00:00 3064 Marime text
  • Ștefan Mitrană este fiul lui Mugurel Mitrană, primarul comunei 23 August.
 
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul pe care dorește să îl realizeze Ștefan Mitrana, fiul primarului din 23 August, prin firma sa, Residence Lake Tatlageac SRL.
 
Este vorba de „Construire pensiune turistică”, proiect ce este dorit a fi amplasat în județul Constanța, comuna 23 August, satul 23 August, parcela N177/1/3, lot 7/2/1.
 
Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța - municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23 și la adresa titularului, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.
 
Ștefan Mitrană este fiul lui Mugurel Mitrană, primarul comunei 23 August.
 

Residence Lake Tatlageac SRL

 
Firma a fost fondată anul acesta, la data de 30 iunie 2022, cu sediul social în comuna 23 August, pe strada Geo Dumitrescu, județul Constanța. Asociați, cu cote egale, sunt Ștefan Mitrana și Elena Carmen Trușcă. Mitrană Jr. este și administratorul companiei.
 
Conform confidas.ro, Mitrană Ștefan apare și în firmele Agro Sud Est Construct SRL, Anemar Business SRL, iar din firma Meridian Tour Partener SRL s-a retras recent. Elena Carmen Trușcă a fost și ea asociat în Meridian Tour Partener SRL. Ea mai apare în Anemar Business SRL.
 
Așa cum precizam în edițiile anterioare, asociații societății Riviera Sud SRL, Elena Zaharia, Elena-Carmen Trușcă și Ștefan Mitrana, fiecare dintre ei deţinători a 30 părţi sociale, reprezentând 33,34% din capitalul social al firmei, întruniţi în şedinţa adunării generale a asociaţilor din data de 14.09.2022, au decis în unanimitate schimbarea denumirii societăţii, respectiv din Meridian Tour Partener - SRL în Riviera Sud - SRL. Totodată, asociații au mai aprobat cesionarea de către asociații Trușcă Elena-Carmen și Mitrana Ștefan a tuturor părţilor sociale deţinute în cadrul societăţii către asociatul cesionar Zaharia Elena.
 

Cesiunea s-a realizat în baza Contractului de cesiune părţi sociale din data de 14.09.2022, transmiterea părţilor sociale făcându-se la valoarea nominală. Ca urmare a cesiunii, Trușcă și Mitrana s-au retras din societate iar noua structură a capitalului social este următoarea: Zaharia Elena va deţine un număr de 90 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei fiecare şi valoare totală de 900 lei, reprezentând o cotă de contribuţie la pierderi şi beneficii de 100%.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și


Mitrana Jr. s-a retras din Meridian Tour Partener SRL unde deținea 33% din capitalul social. Ce alte afaceri mai are tânărul?
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii