Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marilena Dragnea s-a întors şefă la Mamaia SA

ro

09 Nov, 2019 00:00 5495 Marime text
În luna iulie a.c., Marilena Dragnea, numită temporar în funcţia de director general al societăţii de stat Mamaia SA, aflată în subordinea Ministerului Turismului, demisiona la scurt timp după ce obţinuse această funcţie. 

La acel moment, şefa SC Mamaia SA nu şi-a înregistrat demisia la Consiliul de Administraţie al societăţii, aşa cum prevede regulamentul, ci la sediul PSD Constanţa.
 
Între timp, în septembrie 2019, administratorii societăţii Mamaia SA au adoptat două decizii importante. Prima, prin care se revocă Marilena Dragnea din funcţia de director general al societăţii, ca urmare a expirării mandatului în data de 24.08.2019 iar, cea de-a doua, prin care se numeşte aceeaşi Marilena Dragnea în funcţia de director general provizoriu pe o perioadă de patru luni, până la sfârşitul acestui an.
 
Marilena Dragnea a fost membru PNL şi mâna dreaptă a fostului preşedinte al PNL Constanţa, fostul deputat Gheorghe Dragomir. Dragnea a candidat  la Primăria Năvodari, din partea liberalilor. Din 2017 este membru PSD şi a devenit omul bun la toate în filiala judeţeană.
Administratorii au mai decis ca indemnizaţia directorului general provizoriu să aibă un cuantum de 9.591 lei.
 
Administratorii societăţii Mamaia SA sunt Mihaela Rămulescu, Carmen Viorica Britian şi Elena Mirabela Isac.
Prin aceeaşi decizie, Consiliul de Administraţie a desemnat şi Comisia prevăzută de HG nr. 834/1991, în vederea emiterii titlurilor de proprietate, formată din: Rămulescu Mihaela - preşedinte; Dragnea Marilena - membru; Crăciun Cristian - membru; Filimon Andreea – membru şi Nicoleta Camburu - secretar.
 
Citeşte şi:
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii