Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:40 15 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii locali liberali se află în opoziţie în Consiliul Local Năvodari, dar au datoria să susţină proiectele benefice Dragnea rămâne preşedinte la PNL

ro

04 Oct, 2016 00:00 1609 Marime text


Membrii Comitetului Judeţean Executiv al Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal au validat numirea unui nou birou politic local al organizaţiei PNL Năvodari, preşedinte interimar fiind în continuare Marilena Dragnea, fost candidat al PNL la Primăria Năvodari.
 
Noul BPL al PNL Năvodari este format din profesionişti din toate domeniile de activitate, aceştia fiind: George Cojocaru (inginer chimist), Nicoleta Amaximoaie (specialist marketing), Ionel Ciorlan (jurist), Florin Iliev (inginer minier), Florin Smarandache (cadru militar în rezervă), Andrei Ionuţ (inginer navigaţie), Teodor Teslaru (manager), Maria Țoc (economist), Cristian Roşca (jurist), Mustafa Sinan (economist), Ionuţ Marioanţă (manager), George Cojocariu (inginer chimist), Gheorghe Pârlitu (pensionar), Cătălin Irimia (economist), Constantin Cozmin Purcărea (manager), George Enculescu (inginer mecanic), Gabriela Oprică (contabil). Alături de aceştia, din noul birou politic local al PNL Năvodari mai fac parte şi consilierii locali Dan Dumitrescu, Ștefan Gălbău, Costina Paraschiv, Bogdan Penu şi Silviu Calafus. Secretar general al organizaţiei PNL Năvodari este George Albină.
 
Preşedintele Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, a subliniat: „Noua echipă liberală din Năvodari este formată din oameni de valoare pe care i-am cunoscut personal, care doresc să se implice în viaţa politică a oraşului, în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, şi să pună bazele unei organizaţii puternice în perspectiva alegerilor locale din 2020. Le promit că voi fi alături de dumnealor şi vor avea în mine un sprijin”. 
 
De asemenea, liderul PNL Constanţa a atras atenţia consilierilor locali liberali că se află în opoziţie în Consiliul Local Năvodari şi au datoria să susţină proiectele benefice pentru Năvodari. „Consilierii liberali au datoria să fie alături de cetăţeni, să promoveze proiectele benefice locuitorilor şi oraşului Năvodari, dar şi să facă opoziţie autorităţii locale pesediste, care, în decursul anilor, nu a ştiut cum să administreze localitatea. Liberalii din Năvodari sunt obligaţi să respecte decizia Partidului Naţional Liberal de a nu face nicio alianţă cu reprezentanţii PSD”, a subliniat deputatul Gheorghe Dragomir.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Oana 04 Oct, 2016 13:13 Da, este o persoana care aplacut prin simplitate si corectitudine. Din pacate, astfel de oameni nu sunt promovati cat trebuie si cand trebuie. Nu a avut ajutor sis prijin deloc la Navodari, a fost singura si a facut tot ce a putut sa faca intr-o luna de zile. Daca ar exista doar astfel de oameni in politica, cu siguranta ca am fi mult mai departe. A convins 3500 de oameni si asta doar explicand o altfel de abordare si o altfel de politica. Mult succes cu noua echipa si speram sa candideze si in 2020 pentru primaria Navodari.
  • Marius 04 Oct, 2016 10:34 Felicitari! Un candidat cum rar intalnesti...s-a prezentat in fata oamenilor cu inima deschisa si tot ce au obtinut acolo a fost doar convingand oamenii.. Speram sa vedem cat mai multi astfel de oameni in politica si sa fie lasati sa faca ceea ce trebuie pentru oameni. Mult succes!