Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Mandala“, un nou complex de evenimente marca Transevren SRL

ro

09 Feb, 2017 00:00 9031 Marime text
După ce, anul trecut, compania de transport SC Transevren SRL s-a lansat în domeniul imobiliar în vederea construirii unui bloc cu zece etaje în zona Pod Butelii din Constanţa, iată că începutul anului 2017 aduce noi investiţii pentru societatea constănţeană.
 
În acest sens, societatea a solicitat Agenţiei pentru Protecţia Mediului obţinerea autorizaţiei de mediu pentru următoarele domenii de activitate: restaurant, bar, activităţi de alimentaţie pentru evenimente, activităţi de organizare a expoziţiilor, târgurilor, congreselor, alte activităţi recreative şi distractive, toate aceste lucruri urmând a se materializa în incinta restaurantului Parc Sud din staţiunea Mamaia, care se va transforma în „Mandala“. Complexul va avea patru săli, care vor urma să găzduiască evenimente diverse. „Ne-am dorit să vedem oameni fericiţi, aceştia sunt fericiţi de diverse evenimente, din acest motiv vrem să realizăm acest proiect”, ne-au declarat reprezentanţi ai companiei Transevren SRL.

Despre Transevren SRL

Cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Caraiman, societatea a luat fiinţă în anul 1993. Capitalul social subscris, de 30.000.000 de lei, integral vărsat, este compus din 300.000 de părţi sociale. Firma este controlată de Ergean Cheşpi, născut pe 31.03.1969, în Albeşti, cu 10% din capitalul social, şi Semira Omer, născută pe 22.01.1963, în Cotu Văii, cu 90% din capitalul social. Administratorul societăţii este Semira Omer. În anul 2014, societatea cu 98 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 11.783.418 lei şi un profit net de 92.452 de lei.
 
SC Transevren SRL realizează transporturi de persoane pe teritoriul României, dar şi transport turistic internaţional, fiind membră a Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România.

Citeşte şi:

Un nou memoriu pentru PUZ-ul unui bloc de zece etaje pe strada Cumpenei, depus la APM Constanţa de Transevren SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii