Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:12 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investitorul a primit răspuns de la APM Constanţa. Este vizat magazinul Lidl ridicat pe locul fostului teren de sport de la Tuzla

ro

13 Jul, 2018 00:00 1286 Marime text
În localitatea Tuzla, pe strada Aviatorilor, pe locul fostului teren de sport al comunei, va fi ridicat un magazin Lidl. Societatea Lidl România SCS, titulară a proiectului „Branşament de alimentare cu apă şi racorduri de canalizare pentru obiectivul «Imobil cu regim de înălţime parter, funcţiunea de magazin retail»“, a primit răspuns de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa.
 
Astfel, APM Constanţa a precizat că „nu este necesară efectuarea evaluării asupra mediului“. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanţa, zilnic, între orele 9.00-13.00. De asemenea, tot aici pot fi depuse şi eventualele observaţii şi sugestii.
 
Reamintim că, în anul 2017, societatea Lidl România SCS a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil parter, magazin retail, amenajare parcare, spaţii verzi, alei carosabile şi pietonale, amplasare mijloace publicitare, post trafo, copertine, branşamente, utilităţi, împrejmuire teren, organizare şantier“, propus a fi realizat în comuna Tuzla.
 
Şi în anul 2016, Lidl România SCS depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Stabilirea indicatorilor urbanistici în vederea amplasării unui imobil cu funcţiunea magazin retail, cu regim de înălţime parter +1 etaj, realizare parcaje la sol, amenajare incintă cu spaţii verzi plantate, alei carosabile şi pietonale, realizare accesuri, amplasare mijloace publicitare, amplasare post trafo, sistematizare verticală a terenului, amplasare copertine parasolar, amplasare panouri fotovoltaice, branşamente utilităţi, împrejmuire teren, organizare de şantier“. Zona studiată prin PUZ are o suprafaţă de 8.580 mp şi cuprinde amplasamentul ce a generat studiul PUZ-ului cu suprafaţa de 7.062 mp şi circulaţiile existente perimetral acestuia. Toată zona studiată este situată în intravilanul comunei Tuzla, în zona centrală a acesteia. Viitorul magazin Lidl va fi situat în imediata vecinătate a Primăriei Tuzla, iar în partea de nord şi de vest a zonei studiate se află lotizări pentru locuinţe. În partea de est se află Primăria Tuzla, grădiniţa, şoseaua Constanţei - DN 39 - E87. În partea de sud este amplasat Centrul pentru Tineret Tuzla.
 

Lidl România SCS, în datele Registrului Comerţului

 
Firma a luat fiinţă în anul 2007 şi are sediul social în comuna Chiajna. Capitalul social subscris, de 532.564.992 de lei, integral vărsat, este compus din 29.586.944 de acţiuni. Valoarea unei acţiuni este de 18 lei. Lidl România SCS este deţinută de Lidl România SRL, cu 0,0000034% din capitalul social, Lidl România Gmbh, cu sediul în Germania, cu 99,9999966% din capitalul social. Persoane împuternicite sunt Lidl România SRL, reprezentată prin Marco Giudici, născut pe 24.03.1981, în Brescia, Italia, Frank Wagner, născut 5.12.1972, în Hamburg, Germania, Ionuţ Octavian Preda, născut pe 14.07.1977, în municipiul Bucureşti, Avril Doran O' Hehir, născut pe 8.04.1982, în Dublin, Irlanda, şi Dragoş Ionescu, născut pe 11.04.1980, în Bucureşti. Lidl România SCS se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
Citeşte şi:
 
Magazin Lidl la Tuzla, pe locul fostului teren de sport. Lucrările au fost deja demarate (galerie foto)

Investitorii au făcut anunţul pentru magazinul Lidl de la Tuzla

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii