Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magazin Lidl la Tuzla, pe locul fostului teren de sport. Lucrările au fost deja demarate (galerie foto)

ro

14 Feb, 2018 00:00 6382 Marime text
În ediţia din 26 mai 2017, cotidianul ZIUA de Constanţa a publicat articolul „Investitorii au făcut anunţul pentru magazinul Lidl de la Tuzla“. Potrivit articolului, în localitatea Tuzla, pe strada Aviatorilor, pe locul fostului teren de sport al comunei, va fi ridicat un magazin Lidl.
 
Zilele trecute, la Tuzla au început pregătirile pentru şantier, terenul fiind împrejmuit. Mai mult, în zonă au apărut utilaje şi au fost montate câteva containere.
 
Societatea Lidl România SCS a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil parter, magazin retail, amenajare parcare, spaţii verzi, alei carosabile şi pietonale, amplasare mijloace publicitare, post trafo, copertine, branşamente, utilităţi, împrejmuire teren, organizare şantier“, propus a fi realizat în comuna Tuzla.
 
Şi în anul 2016, Lidl România SCS depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Stabilirea indicatorilor urbanistici în vederea amplasării unui imobil cu funcţiunea magazin retail, cu regim de înălţime parter +1 etaj, realizare parcaje la sol, amenajare incintă cu spaţii verzi plantate, alei carosabile şi pietonale, realizare accesuri, amplasare mijloace publicitare, amplasare post trafo, sistematizare verticală a terenului, amplasare copertine parasolar, amplasare panouri fotovoltaice, branşamente utilităţi, împrejmuire teren, organizare de şantier“.
 
Zona studiată prin PUZ are o suprafaţă de 8.580 mp şi cuprinde amplasamentul ce a generat studiul PUZ-ului cu suprafaţa de 7.062 mp şi circulaţiile existente perimetral acestuia. Toată zona studiată este situată în intravilanul comunei Tuzla, în zona centrală a acesteia.
 
Viitorul magazin Lidl va fi situat în imediata vecinătate a Primăriei Tuzla, iar în partea de nord şi de vest a zonei studiate se află lotizări pentru locuinţe. În partea de est se află Primăria Tuzla, grădiniţa, şoseaua Constanţei - DN 39 - E87. În partea de sud este amplasat Centrul pentru Tineret Tuzla.

Lidl România SCS, în datele Registrului Comerţului 

Firma a luat fiinţă în anul 2007 şi are sediul social în comuna Chiajna. Capitalul social subscris, de 532.564.992 de lei, integral vărsat, este compus din 29.586.944 de acţiuni. Valoarea unei acţiuni este de 18 lei. Lidl România SCS este deţinută de Lidl România SRL, cu 0,0000034% din capitalul social, Lidl România Gmbh, cu sediul în Germania, cu 99,9999966% din capitalul social. Persoane împuternicite sunt Lidl România SRL, reprezentată prin Marco Giudici, născut pe 24.03.1981, în Brescia, Italia, Frank Wagner, născut 5.12.1972, în Hamburg, Germania, Ionuţ Octavian Preda, născut pe 14.07.1977, în municipiul Bucureşti, Avril Doran O' Hehir, născut pe 8.04.1982, în Dublin, Irlanda, şi Dragoş Ionescu, născut pe 11.04.1980, în Bucureşti. Lidl România SCS se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
Citeşte şi: 
 
Investitorii au făcut anunţul pentru magazinul Lidl de la Tuzla
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii