Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări la magazinul LIDL de pe strada Baba Novac! A fost obținut un document de la Primăria Constanța

ro

05 Mar, 2022 00:00 3360 Marime text
  • Se dorește amplasarea unui container prefabricate pentru colectare deșeuri reciclabile
 
Primăria Constanța a eliberat un Certificat de Urbanism pentru Lidl Romania SCS prin Gabriel Ionescu, reprezentan al Topalis Engeneering SRL.
 
Se dorește amplasarea unui container prefabricate pentru colectare deșeuri reciclabile, amplasare rastel cărucioare în parcare și organizare de șantier, pentru magazinul LIDL de pe strada Baba Novac din Constanța.
 
Reamintim că, tot recent, LIDL Romania SCS  a depus la APM Constanța memoriul de prezentare pentru elaborarea unui PUZ la Hârșova, pentru construire centru comercial, gospodărie apă, împrejmuire teren, amenajare parcare, acces și amplasare mijloace publicitare. Documentaţia are ca obiect propunerea de extindere a intravilanului orașului Hârșova cu suprafață totala de 11.526 mp, din care suprafață de 9.800 mp este aferentă celor cinci parcele identificate cadastral cu nr. Cad. 101497, nr. Cad. 101593, nr. cad. 101594, nr. Cad. 101918, nr. Cad. 101592, respectiv partea din DN2A care se află în extravilan (1.726,00 mp) în vederea dezvoltării unei zone de dotări comerciale care să deservească zona de locuințe adiacentă, respectiv amenajarea accesurilor aferente investiției propuse din DN2A/ E60.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Un nou magazin LIDL, în județul Constanța. Unde va fi amplasat
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii