Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă un bloc de 10 etaje în Mamaia Nord. Cine este investitorul?

ro

17 Apr, 2023 00:00 3295 Marime text
  • Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de Oba Different by Luxury SRL.

Este vorba de proiectul „Construire imobil locuințe de vacanță D+P+10E cu spațiu comercial la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier”, propus a fi amplasat în județul Constanța, orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, bd.Mamaia Nord, FN, parcela A216/6, lot 6/1.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, str. Unirii nr. 23. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.

În august 2022, autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de către firma Oba Different by Luxury SRL.
 
Mediul a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul „Construire imobil P+4E+SpTh și împrejmuire teren”, propus a fi amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, strada M17.

Amintim că în luna aprilie 2022, compania a primit răspuns de la Mediu pentru investiția realizată în colaborare cu Macrina Constantinescu, prin firma Marimar Loca Costinești SRL. Mediul a decis că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului si nu este necesara parcurgerea celorlalte etape ale procedurii  de evaluare adecvata”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Modificare proiect in curs de executie autorizat cu AC 191/28.04.2021 SI AC 560/23.11.2021 prin supraetajare cu un nivel in limita a 20% din suprafata desfasurata conform legii 50/1991” propus a fi amplasat în oraș Năvodari, zona Mamaia Sat, str.M14, FN, p.A166/107/2/2, județul Constanța.
 

Despre Oba Different by Luxury SRL

Firma a fost fondată în 2018, cu sediul social în Năvodari, strada Albinelor. Asociat unic și administrator este Bogdan Alexandru Onea. El mai este asociat la OBA Restaurant Lounge SRL.

În anul 2020, firma a raportat 1 salriat, 0 lei cifră de afaceri și o pierdere de 38.184 lei. În 2021, firma a raportat 5 salariați, o cifră de afaceri de 17.750 lei și o pierdere de 225.559 lei.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Bloc nou în Mamaia Nord! Ce răspuns a primit investitorul de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii